HP Omen 800 alınır mı?

umutolcer

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba cuma günü bu kulaklık BİM'e gelecek fiyatını göre iyi midir alınır mı?

Ekran görüntüsü 2023-01-19 101722.png

BİM, A101 tarzı yerlerde teknolojik ürünlerin nedense kutuları genelde açılmış vs oluyor. Bence düzgün bir internet sitesinden alın.

Öyle bir durumda iade ederim benim merak ettiğim konu 400 TL'ye muadillerinden daha mı iyidir alsam pişman olur muyum 525 TL'den düşüyormuş.

Dostum konunu takip ediyorum bende almayı düşünüyorum eski sorulan sorulara baktım fena değilller. YouTube üzerinden Mic testine falan baktım fena değil. Bakalım eğer alır ve kullanırsam buraya yorum bırakırım.

Kullanan var mı ben de merak ediyorum. Bir de mağazaya kaç adet geliyor, saat kaçta gitmek lazım kapmak için bilgisi olanlar paylaşırsa seviniriz.

Dostlar kulaklığı aldım. Ortalama 3 - 4 gündür kullanıyorum. Sesleri vs. gayet iyi ve mikrofonu ürün f/p olarak gayet iyi. Öncesinde Razer Kraken X kullanıyordum fakat problemler ile karşılaşmıştım fakat bu kulaklık ondan daha rahat ve keyifli diyebilirim. O nedenle rahatlıkla alabilirsiniz. Kulakçıkları biraz büyük fakat bana çok problem yaratmadı lakin yaz aylarında kullanıp görmek lazım.

Dostlar kulaklığı aldım. Ortalama 3 - 4 gündür kullanıyorum. Sesleri vs. gayet iyi ve mikrofonu ürün F/P olarak gayet iyi. Öncesinde Razer Kraken X kullanıyordum fakat problemler ile karşılaşmıştım fakat bu kulaklık ondan daha rahat ve keyifli diyebilirim. O nedenle rahatlıkla alabilirsiniz. Kulakçıkları biraz büyük fakat bana çok problem yaratmadı lakin yaz aylarında kullanıp görmek lazım.

BİM'de yetişemedim tükenmişti para biriktirdim başka kulaklık aldım bulsaydım stok, alacaktım bende.

Kullanan var mı ben de merak ediyorum. Bir de mağazaya kaç adet geliyor, saat kaçta gitmek lazım kapmak için bilgisi olanlar paylaşırsa seviniriz.

Kapıda beklemek lazımmış :) açıldıktan biraz sonra gittim kalmamıştı.

Dostum bazı mazalara hiç gelmiyor ben Adana'da 8 şube gezdim yoktu. Mersinde arkadaşım gitmiş tesadüf görmüş haber vertdi duruyordu halen öyle aldım. Yani ve geldiği ilk gün gitmiştim normalde.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı