Asla %100 diyemeyiz ama verdiğiniz kısıtlı bilgilere göre; macOS Mojave 10.14.3 İmajı(Ekran kartı dışında uyum sağlayabilir.) | macOS High Sierra 10.13.6 İmajı (Nvidia Web sürücüsü kurulumu ile ekran kartı dahil uyum sağlayabilir.)
Asla %100 diyemeyiz ama verdiğiniz kısıtlı bilgilere göre; macOS Mojave 10.14.3 İmajı(Ekran kartı dışında uyum sağlayabilir.) | macOS High Sierra 10.13.6 İmajı (Nvidia Web sürücüsü kurulumu ile ekran kartı dahil uyum sağlayabilir.)
Hiç bir sisteme tam uyumlu garantisi verilemez fakat genel olarak sistemin uygun. High Sierra kurabilirsin. Rehberi tam olarak uyguladığınızdan emin olun.
Hiç bir sisteme tam uyumlu garantisi verilemez fakat genel olarak sistemin uygun. High Sierra kurabilirsin. Rehberi tam olarak uyguladığınızdan emin olun.
Dediğiniz gibi rehberi birebir uyguladım fakat -v den sonra Apple yükleme ekranın da takılıyor. Hazır sistemler de bu şekilde olabiliyormuş fakat çözümünü bulamadım.
Yardımlarınız için çok teşekkürler fakat yazılan bilgileri harfiyen uyguladım nafile. Zaten oldum olası HP'de sıkıntı çekmişimdir.
Acaba şuan bilgisayar "M2 SSD" var bundan kaynaklı olabilir mi? Mac bölümü hiç yok maalesef.
Clover kısmında Inject Nvidia kısmını işaretlediğim de Apple yükleme ekranında ortaya kadar geliyor. Büyük bir ihtimal ekran kartından kaynaklanıyor.
Clover --> Boot Args: nv_disable=1 bu başlangıç komutunun yazılı olduğundan emin olunuz. Eğer var ise kaldırıp deneyiniz. Ayrıca bu bağlantıda bulunan EFI içerisinden config.plist gibi dosyaları kullanabilirsiniz.
Mojave kurdum fakat sürücüleri olmadığı için uyumlu olmadı. High Sierra kurmak istediğimde ise Kernel Panic hatası alıyorum. Yardımlarınızı bekliyorum. @blackandyellow ,@Recep Baltaş