HP Omen 9J2A6EA alınır mı?

ahmet_semih_38

Centipat
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:

55K'ya 4 aylık temiz 2. el buldum, alınır mı? Teknik servisi nasıldır?
Omen 16larda kronik sorun var diyorlar, incelemeni tavsiye ederim ; https://www.technopat.net/sosyal/konu/hp-omen-16-2023-2024-kronik-sorunlari.3166959/

Teknik servisini bilmiyorum fakat cihazda problem yoksa alınabilir ama çok ucuza satması anormal geldi bana.

Bu yıl çıkanlarda sorun yok diye biliyorum

55 k ya 4 aylık temiz 2. El buldum alınır mı?

Ekran kartı 140 watt

Teknik servisini bilmiyorum fakat cihazda problem yoksa alınabilir ama çok ucuza satması anormal geldi bana.

Bana da anormal geldi yerine gidip bakacağım 15 gün içinde iade şansım var tanıdık bir bilgisayarcıya götürür sorarım.

Bu yıl çıkanlarda sorun yok diye biliyorum

Ekran kartı 140 watt
Hocam baya bir yorum var detaylı okumanızı tavsiye ederim. Detaylı bakmadığım için yanlış yönlendirmek istemem.

Ancak bu kadar ucuza satılması beni de işkillendiriyor o yüzden iyice bakmanızı tavsiye etmiştim.

Çünkü ülkemizde 2.el 0dan daha pahalıya satılıyor genelde haha.

Hocam baya bir yorum var detaylı okumanızı tavsiye ederim. Detaylı bakmadığım için yanlış yönlendirmek istemem.

Ancak bu kadar ucuza satılması beni de işkillendiriyor o yüzden iyice bakmanızı tavsiye etmiştim.

Çünkü ülkemizde 2.el 0dan daha pahalıya satılıyor genelde haha.
Alırken dikkatli olmaya çalışacağım ve tanıdıkta expertis yaptırım

Alırken dikkatli olmaya çalışacağım ve tanıdıkta expertis yaptırım
Bakarsanız " Uzun saatler boyu süren sıcaklık zamanla sensörün direncinin yanlış değerler okumasına neden olup sanki laptopun kapağı kapatılmış gibi ki laptopun ekranını kapatıp uyku moduna geçirip klavyesini çalışmaz hale getiriyor. Kullanıcıları bu durumu ekranın gidip gelmesi/ekranın kapanması olarak deneyimliyor" yazmış.

Yani ayak üstü anlayabileceğiniz bir mesele değil, gibi duruyor. Bu yüzden o konuya iyice bakmanızı öneririm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı