HP Omen & Acer Predator & ASUS ROG GTX 1070

Hangi laptop'ı alırdınız?

• Oy verenlerin toplamı
    4

Meto_1

Hectopat
Daha fazla  
Yeni bir laptop almayı düşünüyorum. Laptopu oyun oynamak, 3D çizim-tasarım yapmak(Solidworks vb.) ve Photoshop-İllustrator gibi programlar için kullanacağım. Aynı zamanda VR Ready olması da benim için çok önemli. Bu şartlar altında kuvvetli bir laptop aradığım için GTX 1070 bulunan laptoplara baktım ve bu 3 laptop arasında kaldım.

1) HP Omen: OMEN BY HP 17-W100NT CORE İ7 6700HQ 2.6GHZ-16GB-1TB+128SSD-17.3''GTX1070 8GB-W10
2) Acer Predator: ACER PREDATOR CORE İ7 6700HQ 2.6GHZ-16GB-1TB+256 SSD-15.6-GTX1070 8GB-W10
3)Asus Rog: ASUS G752VS CORE İ7 6700HQ 2.6GHZ-16GB RAM-1TB+256GB SSD-17.3''-GTX1070 8GB -W10

3 laptopı da ciddi biçimde araştırdım. Çıkardığım artı ve eksiler şu şekilde;

HP Omen: +4k ekrana sahip+fiyat olarak uygun+hafif ve ince-kasası dayanıklı değil-USB 3.1 ve Thunderbolt girişi yok-SSD'si 128 GB-Isınma problemi(bu konudan emin olamıyorum. Okuduğum değerlendirmelerin bir kısmında çok ısınıyor derken bir kısmında böyle bir problem yok demişler.)

Acer Predator:+Kasası fiberglass+Havalandırması başarılı ısınma sorunu yok-Batarya ömrü düşük-SSD'si için yavaş kalıyor diyorlar (SATA II)-Bu modelin Predator Sense'inde overclock ayarları bulunmuyor.

Asus RoG:+Dayanıklı+Overclock yapmak kolay(ROG Gaming Center)-Çok ağır-Kullananlar tarafından yazılmış FPS düşüşleri ve ısınma ile ilgili negatif feedback okudum.

1. Artı ve eksilerini çıkarmama rağmen hala emin olamadığım noktalar ise, laptopda 4K ekran farklı ne kadar kayda değer?
  2. Acer ve HP oyun bilgisayarları konusunda ne kadar başarılı ve güvenilir mi?
  3. Hepsini toplayıp bakarsak hangisini almak daha mantıklı?

Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…