HP Omen C12CPEA alınır mı?

Yağız Şen

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Intel i5-7200U
AMD Radeon R5 M330
Kioxia 480GB Sata SSD
1-2 hafta içerisinde yeni bir laptop almayı düşünüyorum. Mühendislik öğrencisiyim SolidWorks tarzı CAD uygulamalarıyla yoğun bir şekilde uğraşacağım, ayrıca oyun da oynamayı düşünüyorum. CS2, Valorant vs. haricinde hikayeli oyunlar da oynayabilmek istiyorum. Bu kriterlere göre araştırma yaparken HP Omen C12CPEA modeli ile karşılaştım ve fiyat özellik açısından mantıklı geldi fakat HP'ler hakkında çıkan haberlerden dolayı çok da emin olamadım. Sizce bu özelliklere ve fiyata alınır mı? Farklı bir öneriniz var mı?

bu tarz markalar dışında öneriniz var mıdır?

Donanım açısında çok haklısınız dediğiniz modeller süper fakat markalar konusunda ileriye dönük nasıl olacaklar emin olamıyorum. Attığım Omen çok hoşuma gitti özellik açısından fakat Hall sensor probleminin bu modellerde olup olmadığı belirsiz bir bilginiz var mı acaba?

Donanım açısında çok haklısınız dediğiniz modeller süper fakat markalar konusunda ileriye dönük nasıl olacaklar emin olamıyorum. Attığım Omen çok hoşuma gitti özellik açısından fakat Hall sensor probleminin bu modellerde olup olmadığı belirsiz bir bilginiz var mı acaba?

GameGaraj teknik servis iyi ama o işlemci bataryada çok götürür mü bilmiyorum. Erazer da iyi, alman markası, ama ekranı %100 sRGB olup olmadığını bulamadım. GameRaider GameGaraj'la hemen hemen aynı ama daha pahalı.

HP Omen'a gelirsek, işlemcisi oyunlar için iyi değil. 4P 6E çekirdek konfigürasyonu var ve bunların arasındaki gecikme fazla, işlemci odaklı oyunlarda sorun olabilir. Bunun dışında iyi bir bilgisayar, bataryada biraz uzun gider, kronik sorunu var mı bilmiyorum.

HP omenin ultra core 7 255H modeli de var geri kalan özelliklere aynı bu işlemci için nasıl bir yorumunuz olur?

HP Omen'in Ultra Core 7 255H modeli de var geri kalan özelliklere aynı bu işlemci için nasıl bir yorumunuz olur?

O model 144Hz. Satıcısı UGER ise ondan alma, satıcısı HP olanı al.
İlk attığınız HP Omen R9 AI 365 de sizi üzmez gibi, bu videodaki ile hemen hemen aynı performansı alırsın, işlemcileri nerdeyse aynı. Valorant ortalama 300FPS CS:GO Dust 2 ortalama 200FPS.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı