HP Omen Citadel kurulumu nasıl yapılır?

ozzzy

Hectopat
Arkadaşlar merhaba. HP Omen citadel oyuncu koltuğunu kurarken oturma bölümü ile sırt bölümünün vidalanacağı kısımda vida yuvaları ile demir parçadaki yuvalar örtüşmüyor. Çok uğraştım ama denk getiremedim. Bu yüzden kurulumu yapamadım. Bu koltuğu kullanan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
sorununuzu hallettinizmi? burda kurulum video link var bakarak kurabilirsiniz .
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Arkadaşlar merhaba. HP Omen citadel oyuncu koltuğunu kurarken oturma bölümü ile sırt bölümünün vidalanacağı kısımda vida yuvaları ile demir parçadaki yuvalar örtüşmüyor. Çok uğraştım ama denk getiremedim. Bu yüzden kurulumu yapamadım. Bu koltuğu kullanan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
Hocam öncelikle hayırlı olsun bende almak istiyorum hawk fab almıştım bel desteği hep araya kaçıyordu belim çok ağrıyan ve cidden kaliteli bir şey almak istiyorum bel desteği rahat mi koltuk konforlu mu rahatsız ediyor mu hiç cevaplarsan çok sevinirim

Bende aynı koltuğu kullanıyorum ,kilolu geniş biriyim rahat ediyorum tavsiye ederim.
Fakat en aşağı ayarda bile yüksek biraz, boyum 1.83 benim için hiçbir sıkıntı yok ve Yaz aylarında terletiyor deri olduğu için, o problemide koltuk üzeri örtüsü kullanarak çözüyorum.

Bende aynı koltuğu kullanıyorum ,kilolu geniş biriyim rahat ediyorum tavsiye ederim.
Fakat en aşağı ayarda bile yüksek biraz, boyum 1.83 benim için hiçbir sıkıntı yok ve Yaz aylarında terletiyor deri olduğu için, o problemide koltuk üzeri örtüsü kullanarak çözüyorum.
Hocam koltuğun en alçak boyunda zemin ve koltuk arası kaç cm

Bel desteği hakkında şunu söyleyebilirim, benim için rahat beli destekliyor ve rahatsız etmiyor fakat her kişinin beklentisi farklı olur yanıltmak istemem, birden fazla alıcı yorumlarına bakarak bir sonuç çıkarsan daha iyi olur.

Bel desteği hakkında şunu söyleyebilirim, benim için rahat beli destekliyor ve rahatsız etmiyor fakat her kişinin beklentisi farklı olur yanıltmak istemem, birden fazla alıcı yorumlarına bakarak bir sonuç çıkarsan daha iyi olur.
Eyw kral

52-53 cm geliyor
Hocam bir şey daha soracaktım tam oturdugumuz yerin hizasında ölçtünüz dimi bazı yerlerde oturma minderinin tam altından alarak ölçüyorlar

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı