Nikto Hectopat Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 185 26 Aralık 2020 #1 Arkadaşlar, notebookun fan temizliğini yaparken 3 adet dişlisini kırdım. Fan çalışıyor fakat uğultu yapıyor. Ne yapmam gerekiyor ya da aynısını nereden bulabilirim?
Arkadaşlar, notebookun fan temizliğini yaparken 3 adet dişlisini kırdım. Fan çalışıyor fakat uğultu yapıyor. Ne yapmam gerekiyor ya da aynısını nereden bulabilirim?
E Erenyldrr Hectopat Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 731 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Kıbrıs, Gazimağusa 26 Aralık 2020 #2 İnternetten bulursun sök değiş tak. Artı 0 Eksi
KS KS Nikto Hectopat Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 185 26 Aralık 2020 #3 Erenyldrr dedi: İnternetten bulursun sök değiş tak. Genişletmek için tıkla... İnternetten bakıyorum ama hpnin farklı modeli çıkıyor ama aynı fan uyar mı ki alsam Artı 0 Eksi
Erenyldrr dedi: İnternetten bulursun sök değiş tak. Genişletmek için tıkla... İnternetten bakıyorum ama hpnin farklı modeli çıkıyor ama aynı fan uyar mı ki alsam
Saltopat Decapat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 3.982 Makaleler 10 Çözümler 12 26 Aralık 2020 #4 Nikto dedi: İnternetten bakıyorum ama HP'nin farklı modeli çıkıyor ama aynı fan uyar mı ki alsam. Genişletmek için tıkla... Teknik servis ile iletişime geçip sipariş ettirebilirsiniz. Artı 0 Eksi
Nikto dedi: İnternetten bakıyorum ama HP'nin farklı modeli çıkıyor ama aynı fan uyar mı ki alsam. Genişletmek için tıkla... Teknik servis ile iletişime geçip sipariş ettirebilirsiniz.
E Erenyldrr Hectopat Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 731 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Kıbrıs, Gazimağusa 26 Aralık 2020 #5 Nikto dedi: İnternetten bakıyorum ama HP'nin farklı modeli çıkıyor ama aynı fan uyar mı ki alsam. Genişletmek için tıkla... Bazı modellerde aynı fan kullanılabiliyor soketine ve vida deliklerine bakın oluyorsa alın. Artı 0 Eksi
Nikto dedi: İnternetten bakıyorum ama HP'nin farklı modeli çıkıyor ama aynı fan uyar mı ki alsam. Genişletmek için tıkla... Bazı modellerde aynı fan kullanılabiliyor soketine ve vida deliklerine bakın oluyorsa alın.