HP Omen dizüstü bilgisayar klavye stabil çalışmıyor

totames

Hectopat
Daha fazla  
Omen DC 1011-NT modelli dizüstü bilgisayarımda W-a-s-D-e-Q-r-F tuşları bilgisayarımı yaklaşık 1-1.5 saat çalıştırdıktan sonra ya da Tom Clancy's Rainbow Six: Siege gibi yüksek performans isteyen oyunları oynadıktan yarım saat kırk beş dakika sonra ya arada basmama sorunu yapıyor ya da tamamen gidiyor. Şunu da belirteyim, bu tuşlar Tom Clancy's Rainbow Six: Siege oyununda kullandığım tuşların tamamı, ancak Shift ve CTRL tuşlarında bir sorun yok. Shift ve CTRL tuşlarını bu tuşlara göre daha çok kullanıyorum. Bilgisayarı kapatıp yaklaşık yirmi dakika dinlendirdikten sonra ise bu sorun düzeliyor. Bilgisayarı ilk kullandığım yaklaşık bir buçuk saatlik süre içinde bir sorun yok. Ayrıca bu sorunu her oyunda veya her zaman yapmıyor. Bazen iki ya da üç saat sonra ortaya çıkıyor bu sorun. Servise gönderdim ancak bana ısı nedeniyle olduğu söylendi ve termal macunlarının yenilenip fanı temizlendiği söylendi. Buna rağmen sorunum devam ediyor. Bu durum için yardımcı olabilecek var mı? Bilgisayarı alalı daha bir yıl oldu, klavyesinin böyle kalmasını istemiyorum.

Sıcaklıklar ne durumda ? Klavyeye çok sert mi davranıyorsunuz ? Son olarak da özellikler nedir ?

Isı kaynaklı garanti doğru söylemiş fakat o sorun macun değişimi ile geçmez Flex ve gerekirse soketin değişmesi gerek ısı artınca Flex esneyip açılıyor ve bazı pinler iletişim sağlamıyor tekrar garantiye gönderin sonradan çok uğraştırır.

Hocamın dediği gibi garantiye gönderin kendiniz bir işlem yapmaya çalışmayın ısı değerleri klavyenin tabanına hasar vermiş olabilir.

Sıcaklıklar ne durumda ? Klavyeye çok sert mi davranıyorsunuz ? Son olarak da özellikler nedir ?
Yardımınız için teşekkür ederim, şu dönem bir bitsin, ilk işim garantiye göndermek olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…