auditoree Kilopat Katılım 31 Ekim 2018 Mesajlar 591 Çözümler 1 19 Eylül 2023 #1 Arkadaşlar selam. Linkteki klavye alınır mı? Alınmaz ise, bu fiyat bandında mekanik klavye önerir misiniz? HP OMEN Encoder CHERRY MX Kırmızı Mekanik Oyuncu Klavyesi 6YW76AA HP OMEN Encoder CHERRY MX Kırmızı Mekanik Gaming Oyuncu Klavyesi 6YW76AA www.gpnteknoloji.com
Arkadaşlar selam. Linkteki klavye alınır mı? Alınmaz ise, bu fiyat bandında mekanik klavye önerir misiniz? HP OMEN Encoder CHERRY MX Kırmızı Mekanik Oyuncu Klavyesi 6YW76AA HP OMEN Encoder CHERRY MX Kırmızı Mekanik Gaming Oyuncu Klavyesi 6YW76AA www.gpnteknoloji.com
3 384710 Hectopat Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 1.092 Çözümler 7 19 Eylül 2023 #2 Bende alacağım bu klavyeyi baya araştırdım, klavyem yavaştan bozuluyor. Aynı satıcının hepsiburada'da brown switchli versiyonu 1099 TL aralarındaki tek fark ses sanırım.
Bende alacağım bu klavyeyi baya araştırdım, klavyem yavaştan bozuluyor. Aynı satıcının hepsiburada'da brown switchli versiyonu 1099 TL aralarındaki tek fark ses sanırım.
Güllaç Hectopat Katılım 13 Nisan 2022 Mesajlar 2.723 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2023 #3 auditoree dedi: Arkadaşlar selam. Linkteki klavye alınır mı? Alınmaz ise, bu fiyat bandında mekanik klavye önerir misiniz? HP OMEN Encoder CHERRY MX Kırmızı Mekanik Oyuncu Klavyesi 6YW76AA HP OMEN Encoder CHERRY MX Kırmızı Mekanik Gaming Oyuncu Klavyesi 6YW76AA www.gpnteknoloji.com Genişletmek için tıkla... Tek renk led seviyorsanız alınır hocam. F/p klavyedir.
auditoree dedi: Arkadaşlar selam. Linkteki klavye alınır mı? Alınmaz ise, bu fiyat bandında mekanik klavye önerir misiniz? HP OMEN Encoder CHERRY MX Kırmızı Mekanik Oyuncu Klavyesi 6YW76AA HP OMEN Encoder CHERRY MX Kırmızı Mekanik Gaming Oyuncu Klavyesi 6YW76AA www.gpnteknoloji.com Genişletmek için tıkla... Tek renk led seviyorsanız alınır hocam. F/p klavyedir.
auditoree Kilopat Katılım 31 Ekim 2018 Mesajlar 591 Çözümler 1 20 Eylül 2023 #4 Güllaç dedi: Tek renk led seviyorsanız alınır hocam. F/p klavyedir. Genişletmek için tıkla... Aldım hocam teşekkürler.
Güllaç dedi: Tek renk led seviyorsanız alınır hocam. F/p klavyedir. Genişletmek için tıkla... Aldım hocam teşekkürler.
4 463352 Hectopat Katılım 25 Mayıs 2021 Mesajlar 1.308 Çözümler 11 10 Aralık 2023 #5 auditoree dedi: Aldım hocam teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Nasıl hocam klavye beğendiniz mi?