HP Omen Encoder alınır mı?

270504

Kilopat
Şu an 1200 TL fiyatı güzel geldi. 1000 TL'ye yakın fiyata Cherry Switch'li bir tek bu klavye var. Ben hiç mekanik klavye kullanmadım sadece evde membran "Gaming" klavye var 4 yıllık. Ana sorum şu: Red Switch mi Brown mı? Benim için en önemli konu çok ses çıkarmaması. Bir de numpad olmaması önemli değil başka bir klavye önerecekseniz.

Şu an 1200 TL fiyatı güzel geldi. 1000 TL'ye yakın fiyata Cherry Switch'li bir tek bu klavye var. Ben hiç mekanik klavye kullanmadım sadece evde membran "Gaming" klavye var 4 yıllık. Ana sorum şu: Red Switch mi Brown mı? Benim için en önemli konu çok ses çıkarmaması. Bir de numpad olmaması önemli değil başka bir klavye önerecekseniz.

Oyun için alıcaksan red switch almanı öneririm, brown switchler tacticledır ve elinizi uzun kullanımda yorabilir. Klavye ise bu fiyat için muhteşem.

Ben aldım ve tüm tuşlardan yay sesi geliyor. Aldıktan 18 gün sonra fark ettim. Ama ben tuşlara bir tık sert basıyorum. Hissiyatı iyi. Bende Red Switch var.

Mekanik olan çoğu klavyede bir miktar yay sesi olur. Benim Apex 7 TKL'de de var, daha üst segment ürünlerde de. Çok takmamak lazım.

Konuya dönecek olursam alınır, güzel klavyedir.

Ana sorum şu: Red Switch mi Brown mı? Benim için en önemli konu çok ses çıkarmaması.

İkisinin de sesleri aşağı yukarı benzer, hissiyatları farklı sadece. Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi brown tactile türünde bir switch. Red ise linear.

Hangisi hoşunuza gidiyorsa onu tercih edin, aralarında devasa ses farkı olmayacaktır.

Yazmayı unutmuşum rekabetçi olarak tek oynadığım oyun CS2. Genelde strateji oynarım.

Siparişi verdim, eğer alacak olan varsa şu an Trendyol'da bu klavye ve birçok ürün için 2 ay ertelemeli 3 ay peşin fiyatına faizli alabiliyorsunuz.

Son düzenleme:
Nasıl hocam klavye

Sıkıntı diyebileceğim tek nokta yay sesi ama o da beni rahatsız etmiyor ve her zaman değil ara sıra oluyor. Kulaklık takılırsa önemsenilmeyecek bir ses. Shift tuşunun küçük olmasını sevmeyenler olmuş ama beni etkilemedi. Ses olarak diyebileceğim bir şey yok iyi de değil kötü de benim eski klavyeden farksız.

Sıkıntı diyebileceğim tek nokta yay sesi ama o da beni rahatsız etmiyor ve her zaman değil ara sıra oluyor. Kulaklık takılırsa önemsenilmeyecek bir ses. Shift tuşunun küçük olmasını sevmeyenler olmuş ama beni etkilemedi. Ses olarak diyebileceğim bir şey yok iyi de değil kötü de benim eski klavyeden farksız.
merhaba aynı cihazı almayı düşünüyorumda 1800tl şuan ki fiyatı almalımıyım önerirmisiniz

Merhaba aynı cihazı almayı düşünüyorum da 1800 TL şu anki fiyatı alınır mı? Önerir misiniz?

Ben memnunum bir sıkıntıyla karşılaşmadım. Cherry Switch'i olan daha ucuz ve tam boyut bir klavye de yok gibi duruyor. "2000 TL civarı klavye önerisi" gibi bir konu açmanız en iyisi olur.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı