HP Omen Gaming 16 alınır mı?

saliiht

Yoctopat
Daha fazla  
Herkese iyi sosyaller, uzun süredir laptop araştırması içerisindeyim. Onun bu kusuru var bunun şu kusuru var diye diye bütçeyi son sınıra dayadım ve şu bilgisayarla karşılaştım.

Daha önce AMD işlemcili bilgisayar kullanmadım. i7-14650HX'e oranla benchmarkta yüksek görünüyor. RTX 5070 ile uyumu nasıl olur, HP Omen serisi nasıldır? Sorunu var mıdır? Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Aynı model incelemesi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Türkiye şartlarında 4 yıl garanti çok iyi avantaj. 13. eski diye adlandırılsa bile canavar gibi bir CPU.

Olası bir indirimde (73-75k gibi) bence rakipsiz ürün. Yine 4 yıl garanti ve harika OLED panel

Biraz şansa, + bütçeye en mantıklı ürün 5070 Ti.
Paneli kötü. 45 NTSC. Almayı düşündüğünüz Omen gibi.

İncelemesi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Biraz beklerim derseniz Vector 16 yine 78-83 düşebilir. Şimdi satın almak isterseniz 5060 Legion fiyatına göre tercih edilebilir.

Detaylı yorumunuz için teşekkür ederim. Legion, özellikle vector benim bütçemi aşıyor. Legion serisi çok mantıklı fakat keşke çıkabilsem. Nerden baksam 10k artırmak zorunda kaldım bütçemi ve 70-72 artık son sınırı. Başlıktaki HP'nin panelinin çok iyi olmadığını sonradan farkettim ben de maalesef. Tekrar araştırmaya başlayınca https://www.nethouse.com.tr/lenovo-...stu-bilgisayar-83jh006htr?ref=akakce&v=1.25.6 bu cihazı buldum. daha uyguna fiyatı var 70e kadar düşebiliyor özelliklerini buradan daha iyi görün diye gönderdim. Bunu tavsiye eder misiniz

LOQ bazı modelleri sorunluydu en son. 2025 sorun yok diyorlar ama bilemiyorum hocam.
@Adlin @muratscd size LOQ hakkında yardımcı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…