maraushi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 4.761 Makaleler 19 Çözümler 28 9 Nisan 2021 #1 Merhaba, ben HP Omen Gaming Hub'u masaüstü ve HP olmayan bilgisayarıma indirmek istiyorum Microsoft Store üzerinden. İndirirsem sıkıntı olur mu?
Merhaba, ben HP Omen Gaming Hub'u masaüstü ve HP olmayan bilgisayarıma indirmek istiyorum Microsoft Store üzerinden. İndirirsem sıkıntı olur mu?
K KlesS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Temmuz 2020 Mesajlar 1.954 Makaleler 1 Çözümler 7 9 Nisan 2021 #2 maraushi dedi: Merhaba, ben HP Omen Gaming Hub'u masaüstü ve HP olmayan bilgisayarıma indirmek istiyorum Microsoft Store üzerinden. İndirirsem sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Afterburner indirip derim. Galiba bilgi aktarma ve OC için olan bir program. (Edit: Birkaç farklı özelliği daha varmış. İndirip deneyin derim herhangi bir sürücü kurmuyorsa.) Artı 0 Eksi
maraushi dedi: Merhaba, ben HP Omen Gaming Hub'u masaüstü ve HP olmayan bilgisayarıma indirmek istiyorum Microsoft Store üzerinden. İndirirsem sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Afterburner indirip derim. Galiba bilgi aktarma ve OC için olan bir program. (Edit: Birkaç farklı özelliği daha varmış. İndirip deneyin derim herhangi bir sürücü kurmuyorsa.)