HP Omen Gaming Hub iki farklı laptopta farklı görünüyor

Laces

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba HP Victus 16 kullanıyorum. Geçen HP Omen Gaming hub ayarlarına bakim dedim ama karşı taraftaki kişinin Omen Gaming hub aşağıda belirttiğim resimdeki gibi benimkiyle değişik, anlamadım. Güncellemeye baktım güncel. Aşağıya bıraktım ikimizin Omen Gaming hub ayar sekmesini de.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba HP Victus 16 kullanıyorum. Geçen HP Omen Gaming hub ayarlarına bakim dedim ama karşı taraftaki kişinin Omen Gaming hub aşağıda belirttiğim resimdeki gibi benimkiyle değişik, anlamadım. Güncellemeye baktım güncel. Aşağıya bıraktım ikimizin Omen Gaming hub ayar sekmesini de.

Resimler gözükmüyor. Omen ve Victus farklı modeller. Omen daha çok özellik barındırdığı için ( undervolt, klavye rengi, fan devri gibi) daha çok ayar sekmesi var. Normal bir durum.

Victus 16'lar üvey evlat gibi :D hele 12. nesil ise işlemci hiçbir ayar yapılmıyor :)

Resimler gözükmüyor. Omen ve Victus farklı modeller. Omen daha çok özellik barındırdığı için ( undervolt, klavye rengi, fan devri gibi) daha çok ayar sekmesi var. Normal bir durum.

Screenshot_19.png

Bir de ısınma sorunu için hangi ayarda tutmalıyım bilgi verir misiniz zahmet olmazsa.

Victus 16'lar üvey evlat gibi :D hele 12. nesil ise işlemci hiçbir ayar yapılmıyor :)

Peki hocam arkadaşım HP Victus kullanıyor performans modu o bende gözükmüyor nedense.
Screenshot_21.png

Son düzenleme:
Her modelde olmuyor aynı modlar. İşlemciye göre uygun modları seçebiliyorsunuz. Sizde olan modeli atar mısınız? Biliyorsanız arkadaşınızda olan modelide atar mısınız?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı