HP Omen GTX 1050Ti İkinci El Laptop Almak

AhmetK0

Hectopat
Arkdaşlar bu laptopu almak istiyorum, 2 aylık 22 ay garantisi var. 4500 TL alacağım, sizce değer mi? Özellikle marka HP olması sorun olur mu? Değerli bilgilerini paylaşın lütfen.
HP OMEN i7 (7 nesil) 7700 HQ, 16 GB DDR4 RAM, GTX 1050 Ti ekran kartı 1GB+128 GB SSD.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkdaşlar bu laptopu almak istiyorum, 2 aylık 22 ay garantisi var. 4500 TL alacağım, sizce değer mi? Özellikle marka HP olması sorun olur mu? Değerli bilgilerini paylaşın lütfen.
HP OMEN i7 (7 nesil) 7700 HQ, 16 GB DDR4 RAM, GTX 1050 Ti ekran kartı 1GB+128 GB SSD.

Merhabalar! Ben 15.6" olan sıfırını Vatan Bilgisayarın KDV indirimiyle 4660 Türk Lirası'na satın aldım. KDV indiriminde bu ürün en az 4400 Türk Lirasına düşüyor. Ancak ben size İntel i7-7700HQ işlemcili oyuncu dizüstü bilgisayarlarını önermem. Nedeni de aşırı derecede ısınmasıdır. Oyunlarda ve yük altında bu işlemci 90 dereceleri zorluyor. Bu durum uzun vade de hem kasanın tozlanmasıyla beraber bilgisayarın performansını ve ömrünü olumsuz etkileyecektir. İlla da alacağım derseniz ben size 17.3" olan modelini tavsiye ederim ki onunda KDV indirimindeki en ucuz fiyatı 5000 Türk Lirası'dır. Ancak fanları daha büyük olduğu için soğutma performansı daha iyi olabilir. Oyuncu dizüstü bilgisayarı almadan önce Technopat YouTube sayfasındaki dizüstü bilgisayar incelemelerini mutlaka izlemenizi tavsiye ederim.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı