HP Omen i7-10750H macOS kurma

ceyq

Hectopat
Yer
turkey
Daha fazla  
Merhaba macOS kurmak istedigim bir HP Omen dizustu bilgisayarim var.
İslemci: i7-10750H
RAM: 16 GB.
Ekran karti: NVIDIA GeForce GTX 1660 Ti.
SSD: 512 GB.
Kurabilir miyim? Kuracaksam bir rehber yonlendirebilir misiniz hakim degilim pek konuya.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba macOS kurmak istedigim bir HP Omen dizustu bilgisayarim var.
İslemci: i7-10750H
RAM: 16 GB.
Ekran karti: NVIDIA GeForce GTX 1660 Ti.
SSD: 512 GB.
Kurabilir miyim? Kuracaksam bir rehber yonlendirebilir misiniz hakim degilim pek
Bu konuda pek bilgim yok fakat Nvidia kartlar macOS ve Linux'a Driver çıkartmıyor diye biliyorum.

Evet kurabilirsiniz. Sistemin son sürüm Sonomayı destekliyor ancak henüz Ventura ile devam etmeni öneririm. Bunun için önce diğer sistem özelliklerini belirtmelisin. Harici ekran kartını kullanamayacağını bilmeni isterim. Diğer sistem özelliklerini belirttikten sonra devam edelim.

Bu sistem özelliklerini nereden görebilirim ve ekran kartını kullanamamam neye yol açar?

Ekran kartını kullanamaman grafik gücü gerektiren uygulamalarda performans sorunu çekebileceğin anlamına geliyor. Sistem özelliklerini buradaki AIDA64 kısmından bulabilirsin.

Herhangi bir yol yok mu ekran kartımı kullanmamı da sağlayacak? Attığınız rehberdeki OCLP programı ile vs.

Maalesef yok. Ancak işlemcinin dahili grafiği de çoğu şey için yeterli olacaktır. Kurma amacınız nedir?
Aslında herhangi bir sebebi yok. Telefonum ios bilgisayarda da macOS kullanmak istiyorum. Bazen oyun da oynadığım için arada kaldım ancak denemek istiyorum.
Wifi kartı modeli: Intel Wi-Fi 6 AX201 160MHz Wireless Network Adapter
Ethernet kartı modeli: Realtek RTL8168/8111 PCI-E Gigabit Ethernet Adapter (PHY: Realtek RTL8111)
Ses kartı yongası sanırım bu: Intel Comet Point-H PCH - cAVS (Audio, Voice, Speech)
Disk: SAMSUNG MZVLB512HBJQ-000H1 (0025_3885_01D5_A65C.) [476 GB] C:
Parmak izi okuyucu yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…