Hocam bende aynı yerden aldım Trendyol da satıcıya bakın medimarkt yazıyor ben direk MediaMarkt'tan aldım aynı bilgisayarı kullanıyorum şu an zaten ve Trendyol açıklama kısmında yazıyor 16 GB GDDR6 diye.
Yok hocam emin olmak için başkalarına da soruyorum sizin attığınızı unutmuşum diğer arkadaş 2000/3000 MB dedi hala kafam karışık ama bu şekilde Omen i9 olanı alacağım galiba.
Şimdi bu 3080 16 GB ama ayrılmış diyor ya onun olayı ne hiçbir fikrim yok bileniniz varsa yazabilir mi?
Yok hocam emin olmak için başkalarına da soruyorum sizin attığınızı unutmuşum diğer arkadaş 2000/3000 MB dedi hala kafam karışık ama bu şekilde Omen i9 olanı alacağım galiba.
Şimdi bu 3080 16 GB ama ayrılmış diyor ya onun olayı ne hiçbir fikrim yok bileniniz varsa yazabilir mi?
Hocam ortada bilgi kirliliği var her omen kullanıcısı donananim bilgilerini buraya yazsa bir sorun olmayacak ama insanlar üseniyor galiba yazmaya mesela 3070 veya 3060 alanlar detaylı ram bilgileri SSD bilgilerini buraya girseler insanlar bu ürünleri satan firmalara danışmak zorunda kalmaz onlarda yanlış veya eksik biliyorlar çünkü ben alırken bilgi eksikliğinden dolayı iptal ettim 2k indirimim yandı sonra emin olunca tekrar aynı yerden sipariş ettim.Bu arada Deniz bey PCyi alsanız bile kutusu geldiğinde kutuyu açmadan ürünü iade edebilirsiniz kutuda bilgiler yazıyor zaten ama kutuyu açarsanız iadesi olmuyor.
Örnek Bilgiler