HP Omen için SSD ve RAM önerisi

Semih Apdik

Hectopat
Merhaba Omen by HP laptopumun SSD ve RAM'lerini değiştirmek, yükseltmek istiyorum. Ama sitesindeki teknik özelliklerine baktığım zaman en fazla 512 GB diye bir ibare gördüm fotoğrafta da paylaştım. Bu satışta olan ürünlerinde en fazla 512 GB SSD olduğunu mu söylüyor yoksa bağlanacak SSD'nin Max boyutunu mu? Konuyla alakalı bilgisi olanlar beni aydınlatabilirse ayrıca SSD ve RAM önerileriyle gelebilirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.

Eki Görüntüle 2142023

Dosya Ekleri

• 1710555635401.png
    1710555635401.png
    70,9 KB · Görüntüleme: 37
Son düzenleyen: Moderatör:
Bence laptopun en fazla 512 GB'lik modeli var demek istiyırlar
Siz kendi SSD nizi değiştirmke mi istiyorsunuz yoksa ikinci SSD yuvası var mı diye soruyorsunuz?

RAM takviye etmek isterseniz 16 16 diye almanız lazım bu da iki kat masraf eder çünkü sizde 2x8 RAM var

Bence laptopun en fazla 512 GB'lik modeli var demek istiyırlar
Siz kendi SSD nizi değiştirmke mi istiyorsunuz yoksa ikinci SSD yuvası var mı diye soruyorsunuz?

RAM takviye etmek isterseniz 16 16 diye almanız lazım bu da iki kat masraf eder çünkü sizde 2x8 RAM var
Valla SSD'yi yükseltmek istiyorum 128 GB'la hiçbir şey yapılmıyor çünkü acıp baktım içerisinde sanıyorum 1 adet SSD ve 1 adet HDD yuvası var sizce hem SSD alsam hem de bu HDD yerine konulan SATA SSD deniliyordu sanırım ondan alsam sıkıntısız çalıştırabilir miyim ve yine bunlar için varsa önerilerinize açığım RAM için de aynı keza.

(SSD Şu anki: CA3-8D128, RAM: Kodlardan h
1.jpg
2.jpg
erhangi bir şey anlamadım fotoğraflarını bırakıyorum eklere.)

@472107 @Vorthionz

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı