HP Omen kasa değişince sistem açılmıyor

LimonsuzSoda

Hectopat
Ben yeni kasa aldım. Eski bilgisayar HP Omen serisiydi, kötü soğutması var. Kasa çok ısınıyor, içinde fan takmalık yer de yok. Çok küçük, bu yüzden yeni kasa aldım. Adı Xigmatek Astro, oraya takınca sistem çalışmıyor ama eski kasaya takınca bal gibi de çalışıyor ama merak ettim, benim kasa toplama değil. Toplu hazır aldım, Vatan'dan aldım. Acaba HP bu kasadan başka kasayı kullanma diye bir şey yapmış olabilir mi, yani neden olmadığına dair fikriniz varsa ve yazarsanız sevinirim. Geri dönüş yapacağım. Sistemi merak eden varsa alta yazıyorum, okuduğunuz ve cevap yazdığınız için şimdiden teşekkür ederim. Sistem:
  • RTX 2060
  • i7 9700F
  • Güç kaynağı 500 Watt

Son düzenleyen: Moderatör:
Yani
Power Switchleri uyumlu değildir belki? Manuel olarak anakart üzerinden güç vermeyi denedin mi?
Denemedim deneyeceğim sağol fikrin için demeyince tekrar geri döneceğim
Yani
Denemedim deneyeceğim sağol fikrin için demeyince tekrar geri döneceğim
Power Switchleri uyumlu değildir belki? Manuel olarak anakart üzerinden güç vermeyi denedin mi?
Ama orada eklemeyi unutmuşum sistem 5 saniyeliğine çalışıyor sonra kapanıyor
Arkadaşlar konu bitmiştir yaptım kasayı yardım eden herkese teşekkür ederim. Nasıl yaptığımı merka eden varsa ekran bağlamadan direk sistemi çalıştırıyorum bu sefer ekran takıp yaptım orada fan tak yazıyormuş bende deneme yaptığın için fanları takmamıştım onları taktım ondan sonra oldu tekrar herkese teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı