HP Omen kronik sorunlu mu?

Bende de aynı sorun ortaya çıktı 7840hs+4070 li model

Hocam sizde son durum ne oldu değişim için bekliyordunuz sanırım.
Evet hocam değişim talebi istedim 7 iş günü içerisinde onay ya da red geleceğini söylediler bekliyorum halen. Eğer bu hafta içinde gelmezse bir daha arayacağım müşteri hizmetlerini. Süreç tamamlandıktan sonra daha detaylı yazacağım teşekkürler. Sizin durum nasıl hocam aynı cihazla değişim sağlanacağını söylemiştiniz

6 ekimde bana ulaşacağını söylediler. Sensör problemi biraz can sıktı. Şu an iade hakkım da yok. Sensörün bağlantısını söküp kullanacağım sanırım.

6 ekimde bana ulaşacağını söylediler. Sensör problemi biraz can sıktı. Şu an iade hakkım da yok. Sensörün bağlantısını söküp kullanacağım sanırım.
Hocam bugün cihaz değişimi için aradılar ve bana HP Victus önerdiler saçma sapan bi şekilde. Bende kabul etmedim bundan sonra ki süreç ne olmalı nasıl bi yol izlemeliyim?

Hocam bugün cihaz değişimi için aradılar ve bana HP Victus önerdiler saçma sapan bi şekilde. Bende kabul etmedim bundan sonra ki süreç ne olmalı nasıl bi yol izlemeliyim?
Şikayetvara yazın ve size dönmelerini bekleyin. Şikayet yayınlanır yayınlanmaz geri dönüş yapıyorlar. Gerekirse THH ye başvuracağınızı da söyleyin.

Şikayetvara yazın ve size dönmelerini bekleyin. Şikayet yayınlanır yayınlanmaz geri dönüş yapıyorlar. Gerekirse THH ye başvuracağınızı da söyleyin.
Şikayetvar a yazdığımda döndüler zaten değişim cihazı için yoksa dönecekleri yoktu . Bi daha mı yazayım sizce?

Şikayetvar a yazdığımda döndüler zaten değişim cihazı için yoksa dönecekleri yoktu . Bi daha mı yazayım sizce?
Bir daha yazılabiliyorsa yazın hocam bana direkt aynı cihazı önerdikleri için o konuya çok hakim değilim.

Tamamdır hocam yazayım ben. Sizin cihazla benim cihaz aynı neden bana aynısını önermediler anlayamıyorum.

Bir daha yazılabiliyorsa yazın hocam bana direkt aynı cihazı önerdikleri için o konuya çok hakim değilim.
Bugün mailden ulaşmışlar hocam ve OMEN Gaming Laptop 17-db0016nt (A44QMEA) modelini önerdiler bende kabul ettim

Son düzenleme:
Sevindim hocam hayırlı olsun şimdiden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…