HP Omen laptop alınır mı?

Gökhan ARTNC

Yoctopat
Daha fazla  
Herkese iyi günler arkadaşlar ben bu laptopu almayı düşünüyorum. Daha önce kullanmış olan veya alan varsa nasıl çok ısınıyor mu? Herhangi kronik bir sorunu var mı? Benimle paylaşırsa çok sevinirim. Benim aklıma çok yattı sanırsam yanlış bilmiyorsam AMD'nin bu işlemcileri yapay zeka destekli bu beni acayip cezbetti. Şimdiden fikir beyan eden herkese çok teşekkür ederim.

Laptop: Pazarama

Omen'ların Max modelleri hariç işlemciler çok fena ısınıyor. TUF ya da GameGaraj daha mantıklı gibi. Max'ler de gene ısınıyor ama daha kabul edilebilir 5070'li Max ise en ucuz 83 bin.

Bu attığım laptop hakkında ne düşünürsünüz alınır mı sizce?

Sanırsam bu modeller daha yeni çıkmış incelemesine denk gelmedim ama hem 5070'li olması hem de işlemcide AI desteğinin olması bana çok mantıklı geliyor.

Hocam sipariş verdim umarım pişman olmam 77k az para değil sonuçta yansın istemem.

Son düzenleme:
Ben de göremedim. Hala 14 gün iade hakkı var para yanmaz. Test basarsınız geldiği gibi. Her yönden acımadan zorlayın bakın neler oluyor. Sağlamlığını belli eder.

Tamamdır hocam çok teşekkür ederim sağlıcakla kalın imkanım olursa inceleme yapacağım insanlara bir fikir olması için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…