HP Omen laptop alınır mı?

AegisNMA

Hectopat
Daha fazla  
Omen serisi çok övülmüş forum tarafından bir de HP markasının nesi kötü ki.
Yazılımı berbat. Özellikle Touchpad, Wi-Fi, Bluetooth, Hoparlör yazılımları.
HP Victus bilgisayarımdan çekmediğim kalmadı. OMEN yazılımı ayrı berbat.
Aldıktan 7 ay sonra höparlörün biri cızırtılı ses vermeye başladı.
Kamera direk Windows görmüyor. Kronik sorunmuş hatta.
Anlayacağınız almayın daha iyi. Mikrofonu da çok kötü.

16. aydayım bu sorunlardan hiçbirini yaşamadım.

H

Hocam Omen serisi çok iyi deniliyor her konuda hem bu fiyata 4070'li bir laptop var mı veya buna denk performanslı.

H

Hocam Omen serisi çok iyi deniliyor her konuda hem bu fiyata 4070'li bir laptop var mı veya buna denk performanslı.

Bir taraf çok iyi bir taraf çok kötü diyorsa o iş mide bulandırır, iyi araştırman gerekiyor bence, belki dediğin gibi iyi de çıkabilir yeni modellerde revizyona gidilmesi sık görülür ama teyit şart.

Omen serisi çok övülmüş forum tarafından bir de HP markasının nesi kötü ki.
Her şeyi ayrı ayrı kötü, kullandığım 4 HP markalı ürünün hiçbirinden randıman alamadım, hepsi arıza verdi, delirtti. Monster al HP alma, en dandik laptop markası.

Her şeyi ayrı ayrı kötü, kullandığım 4 HP markalı ürünün hiçbirinden randıman alamadım, hepsi arıza verdi, delirtti. Monster al HP alma, en dandik laptop markası.

Hocam Monster almak yerine laptop almam Türk markalarına yanaşmıyorum Omen serisi Intel işlemci olmadıkça sorunlu olmuyormuş geçen Victus aldım Victus kötüydü performans olarak rakiplerine göre FA-2000NT modeliydi ama HP Omen hem iyi gözüküyor hem de bu fiyatta 4070'li laptop yok 120 watt 4070 var içinde.

Ben orada Monster al derken mübalağa yapmaya çalıştım yani Monster bile çöp HP’den iyidir. Kardeşim, donanım özelliğine bakma, 3-5 bin fazla ver adam gibi bir marka al tavsiyemdir, hele hele bu bütçelerde hiç kumara gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…