HP Omen laptop alınır mı?

Ben orada Monster al derken mübalağa yapmaya çalıştım yani Monster bile çöp HP'den iyidir. Kardeşim, donanım özelliğine bakma, 3-5 bin fazla ver adam gibi bir marka al tavsiyemdir, hele hele bu bütçelerde hiç kumara gerek yok.

Ne önerirsiniz bu civarda.

Bir şey öneremem çünkü su an laptop piyasası çok hızlı değişiyor ve sürekli takip edemiyorum. Yani mesela aynı özelliklere veya yakın özelliklere sahip Asus, Lenovo, MSI markalarına bak. 60 bin veriyorsun, aynı özelliklere sahip bu markalar belki 5-10 bin daha pahalıdır ama en azından parayı nereye yatırdığın belli, ha en nihayetinde teknoloji şans işi. Veya 50k bandına 4060’lı iyi modeller alacaksın. Yani kesinlikle diyeceğim tek şey lütfen o paraları HP’ye verme kardeşim. Kendim gibi gördüğümden söylüyorum yoksa bana ne? Paran zayi olmasın. Belirttiğim markalardan modellere bak, onlar da kesin değil sorunsuz değil yani, seçtiğin modelleri yine buraya yeni konu açarsın bakarlar tartışırlar bir özrü varsa söylerler sana. Ama HP’ye güzel canını bulaştırma benden demesi.

Teknoloji şans işidir. Hp' nin her modeli sorunlu değil. Hp omen sorunlu bir seri de değil. Asus, lenovo gibi markaların ürünleri kadar kaliteli ürünler yapmadıkları da bilinir ama bu çöp ürün yaptıkları anlamına da gelmez. Fiyatı da ona göre ucuzdur zaten. Siz bilirsiniz.

ben hp victus kullanıyorum herhangi bir sıkıntısı yok ama laptoplarda en çok önerilen markalar asus ve lenovodur bütçeniz geniş olduğu için lenovo modellerini araştırmanızı öneririm

ben hp victus kullanıyorum herhangi bir sıkıntısı yok ama laptoplarda en çok önerilen markalar asus ve lenovodur bütçeniz geniş olduğu için lenovo modellerini araştırmanızı öneririm
ve tabiki olmazsa olmaz msı söylemeden geçmeyeyim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı