Merhaba arkadaşlar. Başlıkta da belirttiğim gibi HP Omen marka laptopum var. İçindede 16 GB Samsung RAM var fakat yakın zamanda günaşırı mavi ekran almaya başladım ve Memtest86 kullanarak RAM'de mı sorun var diye baktım. Binlerce hata çıktı. Kısacası RAM'im bozuk. Yeni bir tane almak istiyorum. Fiyat olarak da 800 TL ve altı bütçem mevcut. Şimdiden birkaç tane buldum fakat hangisini önerirsiniz veya mantıklı olur? Attıklarım harici önerilerde de bulunabilirsiniz. 2 slot mevcut anakartta toplam 64 GB kadar destekleyebiliyor.
Crucial NTB CB16GS2666 16 GB DDR4 2666 MHz SODIMM CL19 Ram en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Corsair olan 2X8 olarak kit. CL değeri ise 18. Diğerleri tek modül 16 GB ve CL değeri 19. 16 GB yeterli diyorsanız Corsair kit alın. Yükseltme amacınız varsa diğerlerinden alabilirsiniz. Tek olarak alacaksınız daha yüksek MHz de alabilirsiniz.
Corsair olan 2X8 olarak kit. CL değeri ise 18. Diğerleri tek modül 16 GB ve CL değeri 19. 16 GB yeterli diyorsanız Corsair kit alın. Yükseltme amacınız varsa diğerlerinden alabilirsiniz. Tek olarak alacaksınız daha yüksek MHz de alabilirsiniz.D
Öyle bir durum var. Fakat yüksek MHz takmaya engel olmaz. Yine desteklediği hızda çalışır. Piyasada yüksek MHz olanlar daha uygun fiyatlı da olabiliyor. Bu sebeple dedim.
Öyle bir durum var. Fakat yüksek MHz takmaya engel olmaz. Yine desteklediği hızda çalışır. Piyasada yüksek MHz olanlar daha uygun fiyatlı da olabiliyor. Bu sebeple dedim.