HP Omen laptop ekran tepki süresi kaç MS?

çağatayozt

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar.

.

Model piyasada su anda en guncel fiyat performans urunu yalnız ekran MS'si kaç bu konuda yardımcı olabilecek var mıdır?

144 hz adam ms soruyor zaten.

Hocam kaç MS olduğu yazmıyor ama muhtemelen 1 msdir 11K para veriyorsun F/P bir özelliği yok o yüzden 1 msdir https://www8.hp.com/h20195/v2/GetPDF.aspx/c06517067.pdf ben bulamadım.

Ekran ozellıklerı sogutma kasa hissi kalitesi RGB ozellıgı vs suanda piyasada fiyat performans sadece MS detayına takıldım onun dısında MS si 3 4 5 falansa almayı düşünüyorum.

Emin değilim ancak sizin model sanırım 60Hz dediğiniz gibi.

İnternette notebookcheck gibi çeşitli siteler laptop panel testi yapıyor, ancak sizin alacağınız modelin henüz test etmemişler. Kullanılan panelin modeli hakkında da bir bilgi bulamadım.

Ekran Ms si ve ekran kartı Max Q Max p HP'nın kendisi dahi bilmiyor. Bu nasıl iştir @Recep Baltaş @Ali Güngör bu konuda bilginiz var mi? Konuda bahsi geçen laptop hemen üstte yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Ekran Ms si ve ekran kartı Max Q Max p HP'nın kendisi dahi bilmiyor. Bu nasıl iştir @Recep Baltaş @Ali Güngör bu konuda bilginiz var mi? Konuda bahsi geçen laptop hemen üstte yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Şu review'a göre ABD'deki Omenlerin 144Hz modellerinde önceden de kullandıkları iyi LGD05FE panelini kullanıyorlar, Türkiye modellerinde aynı olur mu fikrim yok.

Ekran kartları da 2060 Max-P ama 80W versiyonu, 90W veya 115W değil. 1660Ti modelinden aşırı bir farkı olmaz.

Desene ASUS'a göre uygun olma nedeni ekran MS si yüksek olması ve ekran kartı performansı düşük olması. Teşekkürler.

Desene ASUS'a göre uygun olma nedeni ekran MS si yüksek olması ve ekran kartı performansı düşük olması. Teşekkürler.
Attığım tepkimesi yüksek bir panel değil, %72 NTSC'li IPS laptop panelleri için iyi. Asus'un Strix modellerinde de benzer belki de aynı paneller var.

Asus ile ekran kartı performansı karşılaştırması hakkında çok bilgim yok, daha yeni Strix'lerin de yeni Omen'lerin de testleri az kanıya varmak zor. Tek bildiğim bu 2060 modeli 1660Ti'dan %5-10 gibi fark gösteriyor + RTX ve DLSS var. Bu özellikler gerekmiyorsa Omen'in 1660Ti modeli olsa tam olurdu. Ama gene fiyatına göre güzel bir laptop, soğutması gayet iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…