FLocky Hectopat Katılım 30 Nisan 2021 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2021 #1 Bende HP Omen Utility BIOS var TPM 2.0 açık ama Secure Boot açamıyorum nasıl açılıyor? Soluk gri renkte. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ekim 2021
Bende HP Omen Utility BIOS var TPM 2.0 açık ama Secure Boot açamıyorum nasıl açılıyor? Soluk gri renkte.
Kokoreç232 Hectopat Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 207 Makaleler 1 Çözümler 2 6 Ekim 2021 #2 Bilgisayar açılırken sürekli ESC bas önüne bir menü çıkacak oradan BIOS setup olana bas orada Secure Boot olacaktır.
Bilgisayar açılırken sürekli ESC bas önüne bir menü çıkacak oradan BIOS setup olana bas orada Secure Boot olacaktır.
Mochinito Femtopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2021 #3 HP Pavilion 15-ecxxxx laptopa sahibim. Aynı sorunu ben de yaşıyorum. Destek ekibiyle görüştüğümde hiçbir şekilde çözüm üretemediler. Bilgisayarı en yakın teknik servise göndermemi önerdiler. Yapılacak bir şey yok gibi.
HP Pavilion 15-ecxxxx laptopa sahibim. Aynı sorunu ben de yaşıyorum. Destek ekibiyle görüştüğümde hiçbir şekilde çözüm üretemediler. Bilgisayarı en yakın teknik servise göndermemi önerdiler. Yapılacak bir şey yok gibi.