HP Omen Max 16 alınır mı?

Bunun yerine aynı segment olan ASUS Zephyrus alın. İnanın bana birçok konuda Zephyrus daha ileride bir cihaz.

Hocam Zephyrus'lar evet iyi çok kaliteli de, ben benzer fiyatlarda almak istesem Zephyrus'tan 5050 gibi bir ekran kartı alabiliyorum. He derseniz ki 5070 Ti al, onlarda neredeyse 2 katı fiyatta yani dediğiniz şey çok mantıklı değil.

HP Omen Max kasalar genelde yüksek sıcaklıklarda çalışıyor. Belkide MSI Vector tercih etmek daha doğru olabilir.

Lakin 16 GB RAM ile geliyor ve yakın gelecekte RAM yükseltmesi yapmanız gerekir. İşlemcisininde biraz daha iyi olduğunu söylemek isterim.

Bu MSI olanın ekran kalitesine çok kötü dendiği için almamaya karar verdim.
Sıcaklık konusunda ise emin değilim çok ama bu Ryzen AI CPU'lar verimliliğinden dolayı övülüyor bayağı, diğer Omen Max modellerine göre daha soğuk o yüzden sanırsam.

Ekranı sadece FHD+ olduğu için mi Omen Max'e kötü diyorsunuz hocam? Eğer öyleyse yani gerçekten saçma mı 5070 Ti'ı 1080p ile kullanmak? Kartın tam hakkı değil biliyorum ama iyi bir fiyatta görünce bana göz yumulabilir geldi.

Ayrıca GameGaraj tercih etmiyorum, başka öneriniz varsa iyi olur.

Bu MSI olanın ekran kalitesine çok kötü dendiği için almamaya karar verdim.
Sıcaklık konusunda ise emin değilim çok ama bu Ryzen AI CPU'lar verimliliğinden dolayı övülüyor bayağı, diğer Omen Max modellerine göre daha soğuk o yüzden sanırsam.

Ekranı sadece FHD+ olduğu için mi Omen Max'e kötü diyorsunuz hocam? Eğer öyleyse yani gerçekten saçma mı 5070 Ti'ı 1080p ile kullanmak? Kartın tam hakkı değil biliyorum ama iyi bir fiyatta görünce bana göz yumulabilir geldi.

Ayrıca GameGaraj tercih etmiyorum, başka öneriniz varsa iyi olur.

Hocam cihazı şu an bende araştırıyorum aldınız mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı