HP OMEN Monitör Kırıldı

ImAEmreJN

Hectopat
Yaklaşık 1 ay önce HP OMEN 27” monitörüm click yerinden çıkarak masanın üzerine düştü ve monitör kırıldı. Düştükten sonra click yerinde biraz inceleme yaptım ve click tuşunun bozuk olduğunu gördüm. Aldım alalı yerinden kıpırdatmadığım monitör düştü. Öne eğik olduğu için ve click yeri bozuk olduğu için düştüğünü düşünüyorum. Düşer düşmez garantiye götürdüm ve tamir ücreti olarak 5.000 TL gibi kendi fiyatının üzerinde bir fiyat teklif ettiler. Monitörü özellikle Türkite HP distribütör sahibi olan İstanbul Arenaya gönderdim. Onlarda garanti kapsamı dışında diyerek tekrardan İzmir HP teknik servisine yönlendirmişler. Diyeceğim o ki bu HP ile yaşadığım ikinci sorun ve ikiside de absürt şekilde sonlandı.

Bildiğiniz tanıdığınız monitörü tamir edebilecek bir servis biliyorsanız lütfen yardımcı olun. 4000 Tl’nin çöp olmasını istemiyorum. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Monitörlerde ve televizyonlarda para eden parça ekran. Ben de daha önce 2500 TL'ye aldığım televizyonu götürdüm ekranı kırıldığı için 1600 TL istediler. Yeni televizyon aldım gidip. Garanti dışı ise yapacak bir şey yok.

O yerin bozuk olduğune ve o yer bozuk olduğu için düştüğüne eminsen THH başvurabulursin.

@fast motion bana lcd kısmının bozulduğunu söylediler click yeri ile ilgili hiç bir şey söylemediler maalesef.
Peki monitörün içerisindeki G-Sync chipini çıkartıp yeni aldığım monitöre takabiliyor muyum?

Onlar zaten bunu söylemez söylerlerse kendi ayağına sıkmış olurlar eğer sen eminsen birazcık internette araştırma yap eğer bu bozuk dersen THH başvurma hakkın doğar.

Üzülerek söylüyorum ama 4000 TL sanırım çöp oldu. Zaten asıl para eden parçası ekranı o da gitti mi gerçekten üzücü bir problem oluyor. Türk hakem heyetine giderek bir dilekçede bulunun örnek verecek olursak;
'' ........ isimli firmadan .......... tarihte almış bulunduğum ........ marka monitör de aldıktan sonra ekranı tutan ayağın sorunlu olduğunu fark ettim ve bu sorundan dolayı monitör masanın üstünü olduğu gibi düşmesi sonucu görüntü de bozukluklar meydana geldi. Garantiye göndermem ve garanti servisine monitör ayağının sorunlu olduğunu ve bu yüzden düştüğünü açıklamam sonucu kullanıcı hatası olarak görüldü ve aldığım fiyattan daha yüksek bir fiyata onarım yapacaklarını söylediler. Bu konu hakkında Türk Hakem Heyetinden konunun incelenmesini ve ürünün para iadesinin talep edilmesini arz ederim..''
Geçmiş olsun.

@KazeSshini Siz söyledikten sonra monitör ayağını geldikten sonra ilk kez çıkarttım. Standın altında ki kenar kısımlara yapıştırılmış süngeri çıkartmıştım şimdi farkettim ki süngerler şuan yerinde duruyor. Tam emin değilim ama standın değiştirilmiş olma olasılıkları nedir?

Yurt dışı kaynaklara ulaşıp fiyat teklifi isteyin derim. Parça kodu varsa bende kontrol ettireyim sizin için.

Muhtemelen değiştirilmiş. Sen garantiye gönderdikten sonra onlar garantiye almışlar sanırım kendilerini. Bana sorarsan hiç durma Türk hakem heyetine git dilekçe yaz hemen zaten bir kaç ay sonra seni arayıp monitörü incelemek için isteyeceklerdir. Bu muhabbet yaklaşık 6 7 ay sürer bilgin olsun kolay gelsin.

Click yeri de ayak standına bağlı. Bu durumda THH’ye dilekçe yazsam bile inceleme altına aldıklarında yeni olduğu için stand sorunun benimle alakalı olduğunu düşünecekler.
@RossKemp Ürünün kodu Z4D33AA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…