HP OMEN Monitör Kırıldı

@ImAEmreJN Dostum şimdi görüştüm, panelin ayrı üretimi yok. Tamir ücreti olarak 5 bin isteme sebepleri ayrı monitör alıp komple iç aksamı komple değiştirip aklı sıra 2 bin lirayı cebe atacaklar. Garanti kapsamı dışında bir olay olduğu için durum vahim, geçmiş olsun şimdiden.

Click yeri de ayak standına bağlı. Bu durumda THH’ye dilekçe yazsam bile inceleme altına aldıklarında yeni olduğu için stand sorunun benimle alakalı olduğunu düşünecekler.
@RossKemp Ürünün kodu Z4D33AA
Bence her ne olursa olsun THH ye gitmelisin ve monitörün ayağını da garantiye göndermeden önce bu vaziyette olmadığını ve gönderdikten sonra belgesiz değiştiklerini de söylemelisin. Kaybedeceğin bir şey yok.

Anlamadığım şey ilk aldığımdan beri sadece monitörün ayak kurulumunu yaparken kullandığım click tuşunun sorunlu olmasından dolayı kullanıcı hatası olarak tekrar bana göndermeleri. Gerçekten baştan sona anlamsız. Peşini bırakmayacağım tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı