Elektronik HP Omen Reactor Mouse 299TL

80gr G102 bana çok hafif geliyor +20gr olasaydı çok daha iyi olurdu. Güzel (kaygan) bir mouse pad ile bence kullanışlı olabilir.
edit: ağırlık ayarlanabilyormuş yorumlarında gördüm

Ağırlık: 160 Gram
Hocam özellik olarak iyi ama 160gr ağırlık çok fazla bana göre. Palm tutup ve ağır fare isteyenler düşünebilir.
Mouse'un tam ağırlığı bu değil metal kaplama kablo dahil olunca böyle absürt bir ağırlık ortaya çıkıyor.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20220725-125906.jpg
    Screenshot_20220725-125906.jpg
    54,5 KB · Görüntüleme: 104
Bu paraya gayet iyi bir mouse bence. Sensörü falan da yeterince iyi fena paraya düşmemiş alınır gibi. Ama nispeten büyük ve ağır bir mouse ekstra ağırlık ta eklenebiliyor yada çıkarılabiliyor diye biliyorum ama nasıl yapılıyor onu bilmiyorum. Razer yada Corsair indirimleri bitmişse mantıklı yoksa sadece ağır mouse sevenler alsın.

Bu paraya gayet iyi bir mouse bence. Sensörü falan da yeterince iyi fena paraya düşmemiş alınır gibi. Ama nispeten büyük ve ağır bir mouse ekstra ağırlık ta eklenebiliyor yada çıkarılabiliyor diye biliyorum ama nasıl yapılıyor onu bilmiyorum. Razer yada Corsair indirimleri bitmişse mantıklı yoksa sadece ağır mouse sevenler alsın.
Ağırlık değişimiyle ilgili bir şey bulamadım. Kablosuz Photon versiyonunda vardı hatta stoğu bitmeseydi o da 500 TL idi. Ödeme ekranında stoğu tükendi :(. Corsair ürünleri de tüketildi elde son bu kalmıştı.

160g mouse ile oyun oynarsanız 1-2 saatin sonununda bilek ağrıtır.
Haklısınız hocam. Hafif modeller daha rahat olacaktır. Bu daha çok G502 gibi büyük elli palm grip tutan ağır mouse sevenlere göre. FPS ve hızlı oynayanlara ağır kalacaktır.

Ürün elime ulaştı. Pek hoşuma gitmedi palm grip tutarken yaylı boşluk ksmı avuç içini rahatsız ediyor. Kablosu sürtünme yaratıyor. Tuşları yaylı gibi biraz sert. Soldaki ileri geri tuşlarının basış hissiyatları farklı. Scroll tuşunun ileri geri hissiyatı farklı, ileri giderken titriyor ve fazla ses çıkarıyor. İade etmeyi planlıyorum. Düzgün bir mouse indirime girdiği gibi iade edip onu alacağım.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı