HP Omen Reactor "Your Omen reactor is looking a little lonely" hatası

NierWP

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Sistem: İnno3D İchill 4X RTX 3080 10GB | Ryzen 5 5600 | Gigabyte Aorus Elite B550M | Corsair Vengeance 8x4 32GB 3200MHz | Cougar Poseidon Elite 360MM | Samsung 970 EVO 500GB M2 | Zoko King White | 1TB HDD
Ekipman: Logitech Superlight x Beyaz Wireless | Darmoshark Top75 Wireless Beyaz | Razer Barracuda X Beyaz Wireless | Asus Rog Carnyx Mikrofon Beyaz
Samsung G4 240HZ 27''
Merhaba, yaklaşık 1 haftadır HP Omen reactor kullanıyorum. Ancak aldığımdan bu yana arada bir fareye lag giriyor. Sürücüsüne baktım ve başlıkta görünen hatayı aldım. Talimatları uygulayıp sürücünün son sürümünü indirdim. Ancak hala hata orada duruyor ve arada bir yine fareye lag giriyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?

1612730222010.png

Bende de aynı fare var. Bildiğim kadarı ile bu reklam stratejis. İ senin Omen Reactor çok yalnız diyor. Yani yeni bir tane HP marka donanım almaya yöneltiyor. Yani bu bir hata değil.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı