ErhanEmre Kilopat Katılım 2 Şubat 2019 Mesajlar 284 Çözümler 2 5 Ocak 2023 #1 Merhaba arkadaşlar, Merak ettiğim konu var HP Omen, Dell Alienware, gibi hazır masaüstü sistemler sonradan ekran kartı, RAM vb upgrade edilebilir mi acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Ocak 2023
Merhaba arkadaşlar, Merak ettiğim konu var HP Omen, Dell Alienware, gibi hazır masaüstü sistemler sonradan ekran kartı, RAM vb upgrade edilebilir mi acaba?
Y yapiz Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 11.759 Makaleler 4 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2023 #2 ErhanEmre dedi: Merhaba arkadaşlar, Merak ettiğim konu var HP Omen, Dell Alienware, gibi hazır masaüstü sistemler sonradan ekran kartı, RAM vb upgrade edilebilir mi acaba? Genişletmek için tıkla... Evet ama genellikle PSU kasaya lehimli oluyor büyük bir güncelleme yapılamıyor ayrıca daha almadıysanız kesinlikle tavsiye etmiyorum.
ErhanEmre dedi: Merhaba arkadaşlar, Merak ettiğim konu var HP Omen, Dell Alienware, gibi hazır masaüstü sistemler sonradan ekran kartı, RAM vb upgrade edilebilir mi acaba? Genişletmek için tıkla... Evet ama genellikle PSU kasaya lehimli oluyor büyük bir güncelleme yapılamıyor ayrıca daha almadıysanız kesinlikle tavsiye etmiyorum.
ErhanEmre Kilopat Katılım 2 Şubat 2019 Mesajlar 284 Çözümler 2 5 Ocak 2023 #3 yapiz dedi: Evet ama genellikle PSU kasaya lehimli oluyor büyük bir güncelleme yapılamıyor ayrıca daha almadıysanız kesinlikle tavsiye etmiyorum. Genişletmek için tıkla... Yani sadece PSU ve kasayı upgrade edemiyoruz doğru mu anladım?
yapiz dedi: Evet ama genellikle PSU kasaya lehimli oluyor büyük bir güncelleme yapılamıyor ayrıca daha almadıysanız kesinlikle tavsiye etmiyorum. Genişletmek için tıkla... Yani sadece PSU ve kasayı upgrade edemiyoruz doğru mu anladım?
Y yapiz Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 11.759 Makaleler 4 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2023 #4 ErhanEmre dedi: Yani sadece PSU ve kasayı upgrade edemiyoruz doğru mu anladım? Genişletmek için tıkla... Evet ama nadirde olsa anakart BIOS'unda işlemci kilidi olabiliyor başka işlemci takılamıyor.
ErhanEmre dedi: Yani sadece PSU ve kasayı upgrade edemiyoruz doğru mu anladım? Genişletmek için tıkla... Evet ama nadirde olsa anakart BIOS'unda işlemci kilidi olabiliyor başka işlemci takılamıyor.
ErhanEmre Kilopat Katılım 2 Şubat 2019 Mesajlar 284 Çözümler 2 5 Ocak 2023 #5 yapiz dedi: Evet ama nadirde olsa anakart BIOS'unda işlemci kilidi olabiliyor başka işlemci takılamıyor. Genişletmek için tıkla... Anladım bilgilendirme için teşekkürler.
yapiz dedi: Evet ama nadirde olsa anakart BIOS'unda işlemci kilidi olabiliyor başka işlemci takılamıyor. Genişletmek için tıkla... Anladım bilgilendirme için teşekkürler.