delvarto Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 1.413 Makaleler 3 Çözümler 9 Yer Orta Doğu Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2022 #1 HP Omen Vector essential alınır mı? Şu an güzel bir indirimde, yoksa deathadder essential alacağım.
Elweald Hectopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 2.086 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer İstanbul 14 Nisan 2022 #2 Şu an onu kullanıyorum bir tık ağır ve büyük ama başka bir sorunu yok. delvarto dedi: HP Omen Vector essential alınır mı? Şu an güzel bir indirimde, yoksa DeathAdder essential alacağım. Genişletmek için tıkla... Bu arada Razer'ı da arkadaşım kullanıyor o da gayet memnun. Ama o pek oyun oynamıyor benim kullandığım mouse gayet yeterli oyunlar için Razer hakkında pek fikrim yok.
Şu an onu kullanıyorum bir tık ağır ve büyük ama başka bir sorunu yok. delvarto dedi: HP Omen Vector essential alınır mı? Şu an güzel bir indirimde, yoksa DeathAdder essential alacağım. Genişletmek için tıkla... Bu arada Razer'ı da arkadaşım kullanıyor o da gayet memnun. Ama o pek oyun oynamıyor benim kullandığım mouse gayet yeterli oyunlar için Razer hakkında pek fikrim yok.