Önceki konunuzda dedigim gibi, ekran kartı performansı istiyorsanız Omen, işlemci performansı ariyorsanız Rog öneririm.
Ayrıca onun 3050ti versiyonunu atmıştım, o daha iyi.
Hocam liseye gidiyorum ne yapabilirim ki? Ve mühendislik düşünmüyorum tıp istiyorum. Tıpta çok yüksek performans gerektiren bir bilgisayar gerekmez bence. Zaten 3 sene sonra kardeşime de bırakabilirim. Şuan sadece tasarım konusunda karar vermeye çalışacağım.
ACER /i7/10750h/16gb/512gbssd/rtx2060/fdos/15.6"/fhd/ Nh.q7qey.002 arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Hocam liseye gidiyorum ne yapabilirim ki? Ve mühendislik düşünmüyorum tıp istiyorum. Tıpta çok yüksek performans gerektiren bir bilgisayar gerekmez bence. Zaten 3 sene sonra kardeşime de bırakabilirim. Şu an sadece tasarım konusunda karar vermeye çalışacağım.
Malzeme ve soğutma olarak ROG daha üst segmentir.
Sizin kararınız ama ben yine de oyun için alacaksam bile ROG alırdım diğer faktörleri göz önünde bulundurarak.
Malzeme ve soğutma olarak ROG daha üst segmentir.
Sizin kararınız ama ben yine de oyun için alacaksam bile ROG alırdım diğer faktörleri göz önünde bulundurarak.
ACER /i7/10750h/16gb/512gbssd/rtx2060/fdos/15.6"/fhd/ Nh.q7qey.002 arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Bakılabilir hocam ama bu model hakkında iyi şeyler duymamıştım. Galiba ROG alacağım. Bu kadar para verdikten sonra iyi marka alayım diye düşünüyorum. HP, MSI, ASUS daha mantıklı gibi geliyor.
Bakılabilir hocam ama bu model hakkında iyi şeyler duymamıştım. Galiba ROG alacağım. Bu kadar para verdikten sonra iyi marka alayım diye düşünüyorum. HP, MSI, ASUS daha mantıklı gibi geliyor.