A Ahmet ERHAKAN Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Nisan 2019 Mesajlar 1.109 Çözümler 2 2 Ağustos 2019 #1 Merhaba arkadaşlar HP Omen Windows 10 Pro'yu destekliyor mu? Bir arkadaşım uyum değil diyor, garantiden çıkar dedi. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Ağustos 2019
Merhaba arkadaşlar HP Omen Windows 10 Pro'yu destekliyor mu? Bir arkadaşım uyum değil diyor, garantiden çıkar dedi.
Fatih Işık Terapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 15 Aralık 2015 Mesajlar 4.242 Makaleler 2 Çözümler 497 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2019 #2 Bilgisayar tam marka-modeli veya sistem özellikleri nedir? İşletim sistemi uyumluysa yüklenebilir ve etkinleştirilir. Bu garantiden çıkması için bir sebep değil, istediğiniz işletim sistemini kullanabilirsiniz.
Bilgisayar tam marka-modeli veya sistem özellikleri nedir? İşletim sistemi uyumluysa yüklenebilir ve etkinleştirilir. Bu garantiden çıkması için bir sebep değil, istediğiniz işletim sistemini kullanabilirsiniz.
kerem_34 Kilopat Katılım 31 Temmuz 2018 Mesajlar 623 Çözümler 6 2 Ağustos 2019 #3 Ben HP Omen kullandım. Kitapçığında Windows 10 kullanmanız önerilir diye yazıyor. Bu arada lisanssız Windows sürümü yüklersen HP servisi sorun çıkartıyor. Deneyimledim. Son düzenleme: 3 Ağustos 2019
Ben HP Omen kullandım. Kitapçığında Windows 10 kullanmanız önerilir diye yazıyor. Bu arada lisanssız Windows sürümü yüklersen HP servisi sorun çıkartıyor. Deneyimledim.
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.845 Makaleler 60 Çözümler 829 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2019 #4 Elbette destekliyor.