HP P220 128 GB SSD ile Windows mu Linux mu?

sefir7capone

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam HP markasının P220 bilgisayarını kullanıyorum sonradan Colorful'un 128 GB bir SSD'sini taktım ve şu anda Windows mu kursam yoksa Linux mu kursam çok kararsızım.
Oyun oynamıyorum oynasam bile günde en fazla 1 saat Minecraft girer bitiririm sonra çıkarım genel olarak web tasarımla ilgileniyorum bir de pentestingte yapıyorum bazen. Sizce bana Linux mu yoksa Windows mu daha çok uyar? En yakın zamanda desteğinizi bekliyorum.

Eski bir bilgisayarınız var, Arch Linux tavsiye ederim. Birkaç pentesting programıda rahatça kurarsınız.

Eski bir bilgisayarınız var, Arch Linux tavsiye ederim. Birkaç pentesting programıda rahatça kurarsınız.

Hocam ilk defa kuracak birine saf Arch önermek ne kadar doğru? EndeavourOS kullanın o da Arch tabanlı.

Hocam ilk defa kuracak birine saf Arch önermek ne kadar doğru? EndeavourOS kullanın o da Arch tabanlı.

İlk defa kurmuyorum ama her zaman Debian tabanlı Linux dağıtımı kullandım ve archa kolay kolay alışabilir miyim bilmiyorum bir de ben Kubuntu ve Kali tarzı OS'ler düşünüyorum.

İlk defa kurmuyorum ama her zaman Debian tabanlı Linux dağıtımı kullandım ve archa kolay kolay alışabilir miyim bilmiyorum bir de ben Kubuntu ve Kali tarzı OS'ler düşünüyorum.

Siber güvenlikçi değilseniz Kali'ye hiç bulaşmayın MX Linux, Debian 12 ve Linux Mint Debian öneririm.

Siber güvenlikçi değilseniz Kali'ye hiç bulaşmayın MX Linux, Debian 12 ve Linux Mint Debian öneririm.

Ya bazen siber güvenliklede işlerim oluyor ama eğer onları kubuntudanda yapabileceksem Kubuntu'ya geçeceğim cevaplarınızı bekliyorum.

Ya bazen siber güvenliklede işlerim oluyor ama eğer onları kubuntudanda yapabileceksem Kubuntu'ya geçeceğim cevaplarınızı bekliyorum.

Kali toollarını MX de ve Debian da kullanabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…