Exe. Hectopat Katılım 26 Mayıs 2014 Mesajlar 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2015 #1 Merhaba benim dizüstü bilgisiyarım var fanını değiştirmek için açtım. Fakat termal macunu sürmeye geldiğinde sıra onu tam olarak yapamadım. nasıl yapmalıyım yardımcı olurmusunuz?
Merhaba benim dizüstü bilgisiyarım var fanını değiştirmek için açtım. Fakat termal macunu sürmeye geldiğinde sıra onu tam olarak yapamadım. nasıl yapmalıyım yardımcı olurmusunuz?
Siyah Martı Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 24 Eylül 2014 Mesajlar 17.016 Çözümler 86 29 Ocak 2015 #2 Önce eskisini temizle, kolonyalı kulak çöpü kullanabilirsin. Çok kurumuşsa tornavida gibi aletler kullanma, kulak çöpüyle olabildiğince bu işi hallet. Yüzeyi temizleyince ince bir katman sür, azı da çoğu da makbul değil. www.google.com.tr: Google
Önce eskisini temizle, kolonyalı kulak çöpü kullanabilirsin. Çok kurumuşsa tornavida gibi aletler kullanma, kulak çöpüyle olabildiğince bu işi hallet. Yüzeyi temizleyince ince bir katman sür, azı da çoğu da makbul değil. www.google.com.tr: Google