HP Pavilion 1050 Ti dizüstü ısınıyor

boldy

Centipat
HP Pavilion laptop kullanıyorum, GTX 1050 Ti ve 8. nesil Intel i5 var içerisinde.

Valorant'ta işlemci 85 dereceyi görüyor, altında soğutucu da var. Hava da bu dereceleri görecek kadar sıcak değil.

Ekran kartı 65 derece iken işlemci 85-90-95 civarı oluyor. Nedenini bilen var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam gaming laptoplar için normal bir değer bence. Bende de HP Pavilion laptop var ve işlemci yer yer 94 derece görüyor. En son ne zaman bakım yaptınız bilgisayarınıza?

Garip Pavilion modellerinde ısınma sorununu kaldırdıklarını söylüyorlardı bende Hp kullanıyorum pavilion modeli herhangi bir ısınma sıkıntım yok cihazı monitöre bağlayıp soğutucu kullanmadığım halde 1 senedir de içini temizletmedim.
Valorant oyunu için özel bir durum ise bu oyunu oynuyor iken görev yöneticisinden işlemcinin yüzdelik kullanım oranına bakar mısınız?
1 Ay oldu temizlenip macunlanalı hpcoolsense açık bir daha ne zaman temizlettireyim sence?
normalde 6 ayda bir temizlenmesi öneriliyor cihazların.

hocam aynı cihaz bende de var hatta benim işlemcim 99 dereceyi gördü pavilion serisi metal kasa olduğu için ısınma sorunu var tavsiyem kaliteli bir soğutucu alamn ben aldım sorun çözüldü

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı