Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.876 Makaleler 9 Çözümler 1.034 28 Ağustos 2022 #21 Haktan83 dedi: HP 256 GB SSD bulunduruyor onu da yeni fark ettim hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam yukseltme yapmayacaksanız fiyat avantajından dolayı da Swift iyi duruyor zaten ama 8 GB RAM illa bir süre sonra yetersiz gelecektir, upgrade yapmam işimi görür derseniz Swift tercih edilebilir.
Haktan83 dedi: HP 256 GB SSD bulunduruyor onu da yeni fark ettim hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam yukseltme yapmayacaksanız fiyat avantajından dolayı da Swift iyi duruyor zaten ama 8 GB RAM illa bir süre sonra yetersiz gelecektir, upgrade yapmam işimi görür derseniz Swift tercih edilebilir.
EMİR37 Kilopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 5.100 Makaleler 33 Çözümler 42 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2022 #22 Artoria Pendragon dedi: Net bütçe nedir ve ne amaçla kullanılacak? MX almak oyun oynamayacaksanız pek gerekli değil. Genişletmek için tıkla... Hocam insan eninde sonunda bir yerde oyub oynama ihtimaline karşı MX350 ekran kartlı modeli attım.
Artoria Pendragon dedi: Net bütçe nedir ve ne amaçla kullanılacak? MX almak oyun oynamayacaksanız pek gerekli değil. Genişletmek için tıkla... Hocam insan eninde sonunda bir yerde oyub oynama ihtimaline karşı MX350 ekran kartlı modeli attım.