HexaS
Hectopat
Daha fazla
Bu yaz sınavım bitiyor ve ben de sınav hediyesi olarak bilgisayar almayı düşünüyorum. Bilgisayar almak istememin sebebi ise Twitch'de veya Youtube'da aktif olmak istemek. Ama bu son günlerde konsol olayı aklıma takıldı. Benim alabileceğim tek bilgisayar dizüstü. Sebebi ise dizüstü bilgisayar ile bazen arkadaşıma gidip oyun oynuyoruz veya yaz tatilinde Memlekete taşınmazsak memlekete götürüyorum. Yalnız bir sıkıntım var. Dizüstü bilgisayar fiyatları pahalı ve de bir kaç yıl sonra çıkacak olan oyunları kaldıramayacak. Ben de bu yüzden 2000 TL'ye bir dizüstü alıp yanına da bir playstation 4 almayı düşündüm. Duyduğuma göre Playstation 4'de video çekebiliyormuşuz. Çekebiliyorsak Facecam ve mikrofon kullanabilir miyim ? İnternette biraz daha araştırma yaptıktan sonra aklıma daha güzel bir fikir geldi. HP Pavillion 15.6 inç FHD Ekran 16 GB 1 TB Core i7-6700HQ 2.6 GHz GeForce GTX 950M 4GB Gaming Notebook linkte gördüğünüz laptopı alıp altına soğutucu çekip facecam mikrofon oyuncu ekipmanları vb şeyleri aldıktan sonra daha kuvvetli oyunlar için Xbox One alıp bilgisayaramı bağlasam (Laptopu da monitöre bağlayacağım) sizce nasıl yapayım ? PS4'ü laptopa bağlayıp video renderlayabilir miyim ? Ya da aynı bilgisayarda PS4 kullanırken facecam ve mikrofon ile video çekebilir miyim ? Değişik kombinlerinizi bekliyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: