HP Pavilion 15-AB212NT T1F74EA Sılver Notebook Önerir misiniz?

Mer110

Hectopat
Daha fazla  
HP Pavilion 15-AB212NT T1F74EA Sılver Notebook önerir misiniz?

Yeni bir notebook almayı düşünüyorum. Bu bilgisayarı önerir misiniz? Oyunlardaki performansı nasıl olur?
Bide Hp çok ısınıyor deniyordu. Gerçekten de ısınıyor mu? Çok soru soruyorum biliyorum ama düzgün bişey almak istiyorum. Gta5 gibi oyunları kaldırır mı?Yeni nesil oyunları açar mı?
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

HP PAVILION 15-AB212NT T1F74EA SILVER NOTEBOOK - Teknosa

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunlardaki performansı fena olmaz ama Teknosa dan almak zorunluluk değil ise aynı fiyata çok daha güzel ve performanslı bir notebook Vatan Bilgisayar ve ya İstanbul Bilişimden bulabilirsiniz. GT 940M oyun amaçlı bir GPU değildir. GTX 950M li modellere bakmanızı öneririm. HP nin Isınma sorunu yıllardır vardı şu an ne durumda pek bilemiyorum.

2 yıl öncesinden bir laptobum var Hp. Isınma sorunu var. Fakat ben de şu an bilmiyorum. Teknosadan alışveriş yapmayın bence de. O fiyata daha yüksek kalitede ürün alabilirsiniz. Ya da o ürün veya benzer özellikteki bir ürünü daha ucuza alabilirsiniz farklı sitelerden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…