HP Pavilion 15 alınır mı?

Aynısını Hepsiburada üzerinden sipariş verdim. 8 GB RAM alıp ekleme yapmayı da düşünüyorum.

HP'deki 1TB SSD ve 16 GB RAM daha cazip geliyor kafam çok karıştı bu yüzden.

Son düzenleyen: Moderatör:

Benimki de karışmıştı ama TUF modeli daha çok öneriliyor sizin için de daha iyi olacaktır yüksek ihtimalle. Hb üzerindeki 500 TL indirimi kullanarak RAM miktarını arttırabilirsiniz.

Sadece ikisi arasında kaldıysan HP almanı öneririm.Benim bilgilerine göre Asus tuf serisi ısınan ve sorun çıkaran bi seri ayrıca zaten 8gb ekleme yapman şart duruyor hiç bulaşma derim

Sadece ikisi arasında kaldıysan HP almanı öneririm. Benim bilgilerine göre ASUS TUF serisi ısınan ve sorun çıkaran bir seri ayrıca zaten 8 GB ekleme yapman şart duruyor hiç bulaşma derim.

Hocam TUF yeni kasalarında ısınma sorununu kaldırdı neden aynı fiyata daha fazla performans veren laptp almasın 8 GB RAM eklemek zor değil HP'de 16x1 RAM ve çift kanal performansını kullanamıyor TUF alırsa hem daha iyi ekran kartı alacak hemnde çift kanal performansından daha çok FPS alacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…