HP Pavilion 15-AU111NT Nasıldır?

• Konuyu başlatan FMK
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 6.978
Hp Pavalion serisinde ısınma sorununu çözdü. Gerek yazılımla gerek dizaynıyla. Fiyat olarak hakkını verir. Yeni nesil işlemci ve DDR4 ram kullanılmış. Ekran Full HD ekran kartı keşke en az 950M olsaydı fiyatıda düz 3000 olsaydı. Her oyunu açar ancak çok yüksek grafik isteyen oyunları Full HD olmasından dolayı ekran kartına fazla yük binecektir buda performans düşüşü yapar. Keşke ekran 1366x768 çözünürlükte olsaydı. O zaman canavar olurdu. Oyunlarda kaç FPS aldığını merak ediyorsan bu siteye bir göz at derim. NVIDIA GeForce 940MX

Hp Pavalion serisinde ısınma sorununu çözdü. Gerek yazılımla gerek dizaynıyla. Fiyat olarak hakkını verir. Yeni nesil işlemci ve DDR4 ram kullanılmış. Ekran Full HD ekran kartı keşke en az 950M olsaydı fiyatıda düz 3000 olsaydı. Her oyunu açar ancak çok yüksek grafik isteyen oyunları Full HD olmasından dolayı ekran kartına fazla yük binecektir buda performans düşüşü yapar. Keşke ekran 1366x768 çözünürlükte olsaydı. O zaman canavar olurdu. Oyunlarda kaç FPS aldığını merak ediyorsan bu siteye bir göz at derim. NVIDIA GeForce 940MX

Merhaba, bu ürün nasıldır?

Bilgisayarda oyun oynanmayacak, dizi-film-internet kullanımı için alacağım.

TOSHIBA SATELLITE P50 CORE İ7 5500U 2.4GHZ-8GB-1TBSSHD-GTX950M-15.6"-W10

Merhaba, bu ürün nasıldır?

Bilgisayarda oyun oynanmayacak, dizi-film-internet kullanımı için alacağım.

TOSHIBA SATELLITE P50 CORE İ7 5500U 2.4GHZ-8GB-1TBSSHD-GTX950M-15.6"-W10
Film için alıcaksanız ilk tercihiniz olan HP alın derim. 7. Nesil işlemci ve DDR4 özellikleriyle daha performanslı. Ekran kartı oyun oynamayacağınız için çok çok yeterli.

İ7 gibi güçlü işlemci alırken U ibareli almayınız. Kırpılmış işlemci oluyor. İ5 7200U hem daha az enerji tüketir hem daha verimli çalışır.

Ürün 8gb ssd ile geliyor ancak işletim sistemi(win10) hdd ye kurulu. SSD' de recovery disk var. Sebebini anlayamadım. Bilgisayar hızlı açılsın diye özellikle ssd'li bir ürün almıştım oysaki..
Biri beni aydınlatırsa sevinirim.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı