HP Pavilion 15-BC019NT Nasıldır?

hocam bende şimdi gördüm bilgisayarı düşünüyorum. Bilgisayara sahip arkadaşlara bilgilendirmeleri için ricada bulunuyorum. İyi Akşamlar

Merhaba arkadaşlar bu cihazı almayı düşünmüşsünüz kesinlikle asla diyorum almayın! Sebebi öyle ısınma falan değil WiFi kartı bildiğim kadarıyla Realtek8723 kullanıyor bu model milatlık kart ve ac desteği yok bilgisayara görünen parçaları iyi takmışlar ama asla aklınıza gelmeyecek parçalar en uyduruğu ben yandım siz yanmayın 10mbps üstüne çıkamayan ve kesintiler yaşayan bir kart ac destekli bir modeminiz varsa hiç düşünmeyin gidin Asus msi vb kaliteli ürünlere bakın ucuzluğa kanmayın ben yandım sizi uyarmak istedim başkası mağdur olmasın yine de bir kontrol edin WiFi kartı modelini aç desteği var mı kronik sıkıntısı var mı çünkü hp son model serilerine bile çok saçma parçalar takmış bilgilendirmek istedim saygılar

Cihazı haftasonu aldım. Gayet güzel. ekranı olsun kasa kalitesi olsun beni tatmin etti. Isınma sorunu da yok çift fanı mevcut. Ayrıca HP nin kendi sitesinde de belirttiği gibi Tümleşik 10/100/1000 Gigabit Ethernet LAN; Intel 802.11AC (2x2) Wi-Fi kartı bulunuyor. Ve Wi-Fi da hiç sorun yaşamadım. Bence alabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…