HP Pavilion 15-BC500NT Nasıldır?

cccemalccc

Kilopat
Fiyatı bana çok uygun geldi ama tereddüt ediyorum bazı konularda. Isınma yapar mı veya kutu olarak mı gelir, eksik parçası olur mu diye. Bu arada 1 TB HDD kullanacığımı düşünmüyorum SSD takarım. Peki bu 1 TB HDD'yi USB ile PC'ye takıp ayrı olarak kullanabilir miyim?

Olduğunu görünce araştırdım fakat incelemede göremedim. Çift fan değil galiba. Oyun içinse hiç bakmayın. HDD çıkarıp gerekli bağlantı kablosunu alırsanız tabii ki de kullanabilirsiniz.
-Type-C bağlantısı yok
-Bluetooth 4.2 , 5.0 olabilirdi.
-3 GB'lık 1050

Son düzenleme:
Laptop HP ve kasası çok küçük duruyor. Cayır cayır yanacaktır tahminimce. Zaten HP bu aralar çoştu genellikle 4700 TL oluyor i5-9300H ve GTX 1050'li laptoplar.
Kesinlikle, bu konuda tereddüt ediyordum. Bütçem 4000 Tl büyük ihtimal MX150 ekran kartlı laptoplara yöneleceğim.

Olduğunu görünce araştırdım fakat incelemede göremedim. Çift fan değil galiba. Oyun içinse hiç bakmayın. HDD çıkarıp gerekli bağlantı kablosunu alırsanız tabii ki de kullanabilirsiniz.
-Type-C bağlantısı yok
-Bluetooth 4.2 , 5.0 olabilirdi.
-3 GB'lık 1050
Fiyatı azaltmak için yapmışlar. Bu arada 3GB'lık 1050 4GB olandan daha performanslı diye biliyorum. Biri 2019 diğeri 2017 çıkışlı sonuçta.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı