HP Pavilion 15-BC507NT Nasıldır?

SamuelJester

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar mühendisi(Siber güvenlik)
Bu bilgisayarı almak istiyorum fakat çok detaylı bir inceleme göremedim. Bazı yerlerde ısınma sorunu olabilir diyorlar ama bazıları çok iyi diyorlar. Hem okul hem de oyun için kullanmak istiyorum. Bilgisayar Mühendisliği 4. sınıfım. Bunun dışında bir öneriniz var mı? Bütçem maksimum 7500 TL.

Son düzenleyen: Moderatör:
O fiyata çok daha iyi masaüstü toplanır ama yerinizde durmayacaksanız laptop çare tabii. Kendinizi biraz daha zorlayıp üstüne 500 tl daha koyabilirseniz bunu alabilirsiniz Tulpar T5 V19.1 15.6" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook
Koyamazsanız aynı fiyata bunu alabilirsiniz Abra A7 V11.1.2 17.3" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook
Monster bence hiç bulaşma mavi ekranıyla menteşe açılmasıyla uğraşılmaz o markanın aylık garantiye gönderiyor kullananlar

Notebook bakıyorum çünkü okulada götürüyorum. Ayrıca monstera karşı biraz uzağım çünkü bir sürü şikayet var. Başka tavsiye edebileceğiniz bilgisayar var mı?

Hocam o fiyata MSİ'ın aşağıdaki bilgisayarını önerebilirim. Sizin bulduğunuz bilgisayarın kasası hem eski, hem de ince olduğundan dolayı aşırı ısınmadan şikayet edebilirsiniz.
MSI GF75 Thin 8SC-206XTR Intel Core i7 8750H 8GB 1TB + 256GB Fiyatı

Bu bilgisayar iyi gözüküyor aslında ve 8750h ile 9750h arasında da pek fark gözükmüyor. Bu bilgisayarı düşüneceğim. Bir kaç gün daha bakıcağım bu arada başka bilgisayar önerebilir misiniz?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı