Arkadaşlar merhaba AutoCAD ve oyun oynamak için HP-Pavilion-15-CB005nt (linki aşağıda) modelini aldım 2017'de ama artık açılırken uzun sürede açılıyor. AutoCAD'te yer yer kasma sorunu var. Ben de SSD takmak istiyorum, kendim takabilir miyim? Bir de SSD uyumu olup olamadığını nereden bileceğim slot var mı diye? M.2 veya daha yüksek hızda slot var mı veya HDD çıakrılıp mı takılacak çözemedim ve SSD önerileriniz nedir? Max 256 GB alacağım.
M.2 slotu var. 970 EVO Plus model bir SSD takabilirsiniz.
Tercihiniz bu olsun. Piyasada en çok satılan M.2 SSD bellek budur. Param olsa da keşke alıp bilgisayarıma takabilsem.
Samsung 970 Evo Plus 250GB 3500MB-2300MB/s NVMe M.2 SSD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
M.2 slotu var. 970 EVO Plus model bir SSD takabilirsiniz.
Tercihiniz bu olsun. Piyasada en çok satılan M.2 SSD bellek budur. Param olsa da keşke alıp bilgisayarıma takabilsem.
Samsung 970 Evo Plus 250GB 3500MB-2300MB/s NVMe M.2 SSD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Adata XPG SX8200 Pro 256GB 3500MB/1200MBs NVMe PCIe M.2 SSD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Adata XPG SX8200 Pro 256GB 3500MB/1200MBs NVMe PCIe M.2 SSD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!