HP Pavilion 15-cb007nt alınır mı?

İşlemci HQ bir kere, ayrıca VRAM 2 GB, RAM'in frekansı 2133 Mhz. Dostum, işin acele değilse biraz daha para biriktirmeni, Abra A5 V13.1.1 15.6" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook bu modeli almanı öneririm açıkçası. Bende de 6700 HQ var, illallah getirtiyor. Oyunlarda hep kasma sorunu yaşayacaksın, yeni oyunlarda 1080p'de zor oynarsın. Photoshop, codding gibi işlerde senin işini görür, ama bekle derim.

Bence de böylesi daha uygun olur.

Dostum işlemcisi daha iyi öteki attığına göre, ama VRAM 2 GB, kasma sorunları olacaktır. Attığım Monster'a 1 kere daha bak derim. Attığım model zaten en ucuz Monster modeli.
Monster'a baktım ama depolama kapasitesi inanılmaz düşük.

500 GB'lık veya 1 TB'lık 2.5 inch HDD alabilirsin internetten. Sırf depolaması için performanstan vazgeçeceksen dostum, sen bilirsin. Ama durumun olunca alırsın 1 tane HDD. Yine aklına takılan bir şey olursa sor.
Aslında Monster almaya karar verdim ama biraz daha bakıyorum bir de şu attığım Acer modeli nasıl onun hoşuma gitti özellikleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…