HP Pavilion 15-CB007NT CS:GO Düşük Performans Sorunu ve İade

Şahin_matrak

Hectopat
Daha fazla  
21.06.2018 Tarihinde laptopumu Vatan bilgisayar ile HP servisine gönderdim. Fan bakımı, genel bakım ve termal macun yenilenmesini istedim ve bugün Vatan'a gittim. Laptopumu teslim aldım, eve gelince tüm güncelleştirmeleri yapıp oyuna girdim, onların verdiği raporda fanlar değişmiş, BIOS güncelleştirilmiş, termal macun yenilenmiş. Buraya kadar sorun yok fakat eve geldiğimde Steam'ı kurup hemen CS:GO'yu indirdim ve ayarlarını yaptım. Her şey en düşükte, Nvidia denetim masasında her şey performans modunda fakat hala 70-80 FPS alıyorum.

Bilgisayarımı alalı 8 ay olmuş ve para iadesi alamıyorsunuz dediler. Ben de önümüzdeki pazartesi tekrar servise göndereceğim. Sizce ne gibi notlar eklemeliyim? Nasıl değişim yaptırırım veya para iadesi mümkün mü?

Bilgisayar özelliklerim.
  • Ram 8 GB DDR4
  • İşlemci Intel Core i7 7700HQ
  • Ekran Kartı GTX 1050 2 GB
Merak Ederseniz Laptop

İlk önce FPS normal laptoplardan masaüstü performansı bekleme. Para iadesine gelince onun için tüketici mahkemesine gitmen gerekiyor veya araman gerekiyor, onlar sana para iadesi ile ilgili detaylı bilgi verecekler. Bir de oyunda Vsync kapalı mı onu bir kontrol et.

Son düzenleyen: Moderatör:
Laptop yüksek performansta değildir belkide ? Yada oyun İnteli görüyordur

Sen bu bilgileri nereden sallıyorsun? O laptop 5500 TL.

Oha baya düşük FPS alıyorsun. Ben de AMD Radeon 7600M, i7 3612QM, 8GB RAM var 90 FPS'in aşağısına şu ana kadar düşmedim. AMD olsa birkaç bilgi paylaşımında bulunabilirdim fakat Nvidia dostum kusura bakma

Laptop yüksek performansta değildir belkide ? Yada oyun İnteli görüyordur
Hayır yüksek performansta ve oyun ekran kartında çalışıyor
Oha baya düşük FPS alıyorsun. Ben de AMD Radeon 7600M, i7 3612QM, 8GB RAM var 90 FPS'in aşağısına şu ana kadar düşmedim. AMD olsa birkaç bilgi paylaşımında bulunabilirdim fakat Nvidia dostum kusura bakma
Pazartesi gene vatan bilgisayar aracılığı ile servise yollayacağım bakalım sonucu gelince tekrar görüceğiz ama sorunu istenilen raporun yanına'da ek değişim istiyorum diyeceğim bakalım sonuç ne olacak

Son düzenleme:
Benim dizüstünün bir alt modeli, 2 GB VRAM var sende fakat bu kadar kötü olmaması gerekiyor. NVIDIA Denetim Masası 3D ayarlarından tercih edilen grafik işlemciyi yüksek performanslı NVIDIA işlemcisi seçip uygula, güç modunu da uyarlamalıya alıp dener misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…