Elysiony Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2017 Mesajlar 1.057 Çözümler 1 Yer Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tarih 3 Şubat 2018 #21 TerabyteForever dedi: O da CS:GO Ultra ayarlarda 80-90 derece alıyorum diyor. Başka oyunu yok o yüzden test yapamadı. Genişletmek için tıkla... CS:GO 80-90 ise benim değerlerimle aynı arkadaşın ısıdan şikayetçi mi? Yoksa normal mi karşılıyor?
TerabyteForever dedi: O da CS:GO Ultra ayarlarda 80-90 derece alıyorum diyor. Başka oyunu yok o yüzden test yapamadı. Genişletmek için tıkla... CS:GO 80-90 ise benim değerlerimle aynı arkadaşın ısıdan şikayetçi mi? Yoksa normal mi karşılıyor?
Elysiony Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2017 Mesajlar 1.057 Çözümler 1 Yer Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tarih 3 Şubat 2018 #22 astigmat13 dedi: İyidir fakat tam bütçe verirseniz daha iyi öneri yapabilirim. Genişletmek için tıkla... Hocam 3 gün oldu cevap vermediniz?
astigmat13 dedi: İyidir fakat tam bütçe verirseniz daha iyi öneri yapabilirim. Genişletmek için tıkla... Hocam 3 gün oldu cevap vermediniz?