E EnesAhmet Decapat Katılım 7 Ağustos 2022 Mesajlar 45 6 Eylül 2022 #1 Format sonrası oldu kullanıyordum laptopu da bilgisayarcı abiden almıştım şimdi taşındık oradan soramıyorum da nasıl yükleyeceğim diye bende konu açayım dedim yardım edenlere şimdiden teşekkürler.
Format sonrası oldu kullanıyordum laptopu da bilgisayarcı abiden almıştım şimdi taşındık oradan soramıyorum da nasıl yükleyeceğim diye bende konu açayım dedim yardım edenlere şimdiden teşekkürler.
Jasanayaka Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ekim 2015 Mesajlar 1.372 Makaleler 1 Çözümler 17 6 Eylül 2022 #2 Touchpad sürücüsünü kurmanız lazım. İlgili sürücüye HP websitesinden modelinizin sayfasında ulaşabilirsiniz.
Touchpad sürücüsünü kurmanız lazım. İlgili sürücüye HP websitesinden modelinizin sayfasında ulaşabilirsiniz.
E EnesAhmet Decapat Katılım 7 Ağustos 2022 Mesajlar 45 8 Eylül 2022 #3 Jasanayaka dedi: Touchpad sürücüsünü kurmanız lazım. İlgili sürücüye HP web sitesinden modelinizin sayfasında ulaşabilir. Genişletmek için tıkla... Driver yüklememe rağmen hala aynı hatta Synaptics touchpad driverin arayüzünde bile gözükmüyor ne yapmalıyım?
Jasanayaka dedi: Touchpad sürücüsünü kurmanız lazım. İlgili sürücüye HP web sitesinden modelinizin sayfasında ulaşabilir. Genişletmek için tıkla... Driver yüklememe rağmen hala aynı hatta Synaptics touchpad driverin arayüzünde bile gözükmüyor ne yapmalıyım?